Betöltés...

Szentendrei gyereknap

2021. május 30.
Pest megye, Szentendre
Ki lesz Lurkócia királya? Gyereknap alkalmából 2021. május 30-án Gyereknapi Séta várja a gyermekeket és a szüleiket Szentendre belvárosában. Ha teljesíted a 1,5 órás sétát és kiállod a 7 próbát, akkor jutalomban részesülsz, illetve lehet, hogy te leszel Lurkócia királya is!

A 7 próba kiállásához és a kalandban történő részvételhez töltsd le a verses útikalauzt és a pecsétlapot a https://szentendreprogram.hu/ weboldalról (május 29-től lesz elérhető), vagy a szentendrei Tourinform Irodában vedd át a szükséges dokumentumokat a séta előtt. Az útikalauz segítségével találhatod meg a próbák helyszíneit, illetve a soron következő feladatokat. A feladatok sikeres teljesítése esetén pecsétet gyűjthetsz a pecsétlapra, amelyet kitöltve a szentendrei Tourinform Irodában található Lurkócia dobozba lehet beledobni. Aki teljesíti a 7 próbát, jutalomban részesül! A következő héten a dobozban összegyűjtött pecsétlapokat felhasználva kisorsolják Lurkócia királyait, akik további ajándékokban részesülnek.

Részvételi díj: Ingyenes

Esemény időpontja: 2021. május 30. (10:00-17:00)

Értékelés írása

Betöltés...
Értékelés:
További programokat keresel? Böngéssz a további lehetőségek közül!
A weboldalon sütiket használunk a jobb felhasználói élmény, az elemzések, a személyre szabott tartalmak és a hirdetések megjelenítése érdekében. A következő linkre kattintva bővebb tájékoztatást találsz a sütik használatával kapcsolatban: Adatvédelmi tájékoztató
Elfogadom