Betöltés...

Wekerlei Garázsvásár Fesztivál 2022

2022. szeptember 10.
Pest megye, Budapest
A Wekerlei Garázsvásár Fesztivál 2022. szeptember 10-én kerül megrendezésre Budapest Wekerletelepén, ahol a több mint 100 éves platánsorok között 52 helyszínen 233 család árusítja portékáit a Wekerlei kis utcákon. Az elvarázsolt wekerlei garázsok vásárán egy igazi vidéki életérzés várja a látogatókat a nagyvárosban!

A 20. században épült Wekerletelepen értékes kincsekkel várják az érdeklődőket 2022. szeptember 10-én, ahol a családok továbbadásra szánt holmijai között könyveket, gyertyatartókat és gyerekjátékokat is lehet majd találni. Újdonság, hogy a fesztiválon lesz egy központi helyszín is, ahol segítik a látogatókat az útbaigazításban. A vásározás mellett a helyi wekerlei vendéglátók szeretettel várják a vendégeket egy bambira, egy finom ebédre vagy egy hűsítő fagyira! 

A vásározást megkönnyítő „kincses térkép” és az árusok listája a következő linken érhető el: Wekerlei Garázsvásár 2022

Esemény időpontja: 2022. szeptember 10. 9:00-17:00

Részvételi díj: a garázsvásár ingyenesen látogatható

Hasonló programok

Értékelés írása

Betöltés...
Értékelés:
További programokat keresel? Böngéssz a további lehetőségek közül!
A weboldalon sütiket használunk a jobb felhasználói élmény, az elemzések, a személyre szabott tartalmak és a hirdetések megjelenítése érdekében. A következő linkre kattintva bővebb tájékoztatást találsz a sütik használatával kapcsolatban: Adatvédelmi tájékoztató
Elfogadom