A Richter Safari Park Magyarország egyetlen autós safari és élményparkja, amely Pest megyében Nagykőrös területén állatkerttel, szafari parkkal, állatsimogatóval és élményparkkal várja a gyerekeket és felnőtteket egyaránt! A Közép-Európában is különlegesnek számító Richter Safari Park olyan izgalmas programokkal várja a látogatókat, mint a Ragadozó Safari, a Mini Zoo állatsimogató, az elefánt tréning, a Dínó Safari, a Safari vonat és a Safari Eye óriáskerék, amely garantáltan egy felejthetetlen élményt nyújt az egész családnak!

A Richter Safari Park a Magyar Nemzeti Cirkusztól és más cirkuszoktól távozó vadállatoknak kínál méltó és ideális környezetet a hosszú évek munkái utáni pihenésre a nemzetközi állatvédelmi irányelveknek is megfelelve. A Safari Parkot saját autóval és a Safari vonattal is körbe lehet járni, amelynek során akár a saját autóból etethetjük az egzotikus állatokat a parkban vásárolt safari csemegével. A safari park állatai között megtekinthetünk oroszlánt és fehéroroszlánt, tigrist és fehértigrist, zebrát, lovat, szamarat, lámát, emut, tevét, struccot, magyar szürkemarhát, watusi marhát, skót-felföldi marhát, vízibivalyt, zsiráfot, indiai és afrikai elefántot, vörös óriáskengurut, jávorantilopot, illetve egypupú tevét is. 

A Safari Park ’Mini Zoo’ állatsimogatóját már gyalog lehet bejárni, ahol kacsa, tyúk, bennett-kenguru, nyúl, ló, alpakka, juh és magyar racka juh, törpemalac, liba, láma, kecske, páva, szurikáta, vaddisznó, tarka tehén, póniló és őz várja a látogatókat. A Richter Safari Parkban lehetőség van jelképes örökbefogadásra is, amellyel támogatni lehet az állatokat és a park fejlesztését. Az örökbefogadott állat továbbra is a park tulajdona marad, az örökbefogadó egy egyedi azonosítóval ellátott oklevelet kap, illetve évente egy alkalommal egy előre egyeztetett időpontban díjmentesen meglátogathatja a parkot és az örökbefogadott állatot.

A Richter Safari Park élményparkjában Dínó Safari, horgászat, vízibicikli, mesekörhinta, mesevonat, dodgem, gokart, gyermek lánckörhinta, csúszdák, ugrálóvárak, Safari vonat, céllövölde és dobozdobáló várja a kicsiket és nagyokat egyaránt. A Dínó Safari parkban egy izgalmas időutazáson vehetünk részt, ahol a közel 65 millió évvel ezelőtt kihalt dinoszauruszokat lehet megismerni, a Safari vonattal pedig egy igazi szafari élménytúrával lehet körbe járni az egész parkot. 

Nagykőrös autós szafari parkjában a szafari park mellett olyan színes programokon is részt lehet venni, mint a cirkuszi előadás, a Ragadozó Safari, az elefánt tréning, a motoros bemutató, a lovaglási lehetőség és a 4 hektáros Safari tó körüli hangulatos kirándulás. A parkot egy gyönyörű és hatalmas terület veszi körül, ahol lehetőség van sétálni egy nagyot a Safari tó partján vagy vízibiciklizni. A szafari park egyik legérdekesebb programja a Ragadozó Safari, amelynek során egy arra alkalmas járművel lehetőség van behajtani a nagymacskák közé, hogy testközelből is megtekinthessük őket. A cirkuszi előadások során akrobaták és artisták bemutatóját lehet megtekinteni, míg az elefánt tréningen megismerhetjük az elefántok intelligenciáját és tanulékonyságát. A Safari Eye Magyarország legegzotikusabb óriáskereke, ahol több mint 30 méteres magasságból tekinthetjük meg a parkot és az egzotikus állatokat. A gyerekeket a színes és izgalmas programok mellett egy játszótér is várja.

Árak

  • Teljes árú jegy: 4500 Ft/fő
  • Gyerek jegy: 4000 Ft/fő
  • Safari csemege: 500 Ft/csomag
  • Zseton: 500 Ft/db

A programon történő részvételhez időpontfoglalás szükséges, amelyet a következő linken lehet megtenni: Richter Safari Park időpontfoglalás

A foglalással nem rendelkező látogatók a 2. bejárat felől, csak kisvonattal látogathatják a szafarit. A kisvonat ára 1500 Ft/fő, amely a belépőjegyen felül fizetendő.

Nyitvatartás

  • Április-Június: péntektől-vasárnapig és ünnepnapokon, illetve a tavaszi szünet ideje alatt
  • Június 16.-Szeptember 3. között: szerdától vasárnapig

Nyitás: 2023. március 31.

A park saját autóval történő behajtással előzetes időpontfoglaláshoz kötött. A foglalással nem rendelkező látogatók a 2. bejárat felől, csak kisvonattal látogathatják a szafarit. A kisvonat ára 1500 Ft/fő, amely a belépőjegyen felül fizetendő.

Értékelés írása

Betöltés...
Értékelés:
További programokat keresel? Böngéssz a további lehetőségek közül!
A weboldalon sütiket használunk a jobb felhasználói élmény, az elemzések, a személyre szabott tartalmak és a hirdetések megjelenítése érdekében. A következő linkre kattintva bővebb tájékoztatást találsz a sütik használatával kapcsolatban: Adatkezelési tájékoztató
Elfogadom