Programváltozás

A www.gotravel.hu oldalon megjelent programok esetében a szervezők a programváltoztatás jogát fenntartják, ezért a programokhoz tartozó általános tájékoztató jellegű információk, mint például az időpont, a helyszín, a nyitvatartás, és az árak bármikor módosulhatnak az eredetileg közzétett információkhoz képest, amelynek okára (például technikai problémák, időjárási körülmények) sajnos nincsen befolyásunk. Emiatt szerkesztőségünk az oldalon megjelent adatok esetében bekövetkezett változásokért felelősséget nem vállal.

Amennyiben a programokkal kapcsolatban további információra lenne szükségük, abban az esetben a weboldalunkon feltüntetett program oldalán található telefonszámon illetve email címen tud bővebb tájékoztatást kérni a szervezőktől. További kérdés esetén készséggel állunk rendelkezésére az [email protected] email címen.

Megértését köszönjük!

A weboldalon sütiket használunk a jobb felhasználói élmény, az elemzések, a személyre szabott tartalmak és a hirdetések megjelenítése érdekében. A következő linkre kattintva bővebb tájékoztatást találsz a sütik használatával kapcsolatban: Adatkezelési tájékoztató
Elfogadom