2024. április 27. - 28.
Komárom-Esztergom megye, Esztergom

Az Akkor és Most Jármű Expo 2024. április 27-28. között kerül megrendezésre az esztergomi Rugby Club Hostelben, ahol járműkiállítás, zenei fesztivál, majális és még sok meglepetés várja a látogatókat!

Az Akkor és Most Jármű Expo 2024-es rendezvényén a látogatók megcsodálhatják a régi és az új járművek közötti különbségeket és hasonlóságokat Esztergomban. A kiállítás célja, hogy bemutassa a járműipar fejlődését, illetve hogy szórakoztassa és oktassa a közönséget. A kiállítás helyszíne a Rugby Club rendezvényterülete a Nagy Duna sétányon, ahol több mint 100 jármű várja az érdeklődőket. A járművek között megtalálhatók veterán autók, motorok, kerékpárok, traktorok, buszok, teherautók, tűzoltóautók, mentőautók, rendőrautók, helikopterek, repülőgépek és még sok más. A járművek tulajdonosai szívesen mesélnek a járműveik történetéről, műszaki adatairól és érdekességeiről is.

A kiállítás nem csak a járművekről szól, hanem a színes szórakoztató programokról is, ahol több zenekar és DJ szórakoztatja a közönséget. A kiállítás egyik leglátványosabb eseménye a lampionos hajós felvonulás, amely a Kis-Dunán zajlik. A felvonulásban több mint 50 hajó vesz részt, amelyek lampionokkal, fényszórókkal és zászlókkal vannak feldíszítve. Az Akkor és Most Jármű Expo egy olyan esemény, amelyen a járműrajongók mellett azok is jól érezhetik magukat, akik csak kikapcsolódni szeretnének egy jó hangulatú rendezvényen.

Esemény időpontja: 2024. április 27-28.

Részvételi díj: Ingyenes

Akkor és Most Jármű Expo 2024 programok

2024. április 27. – Szombat

  • 10:00-20:00 Járműkiállítás – Rádió, fotó és filmtechnikai eszközök ipartörténeti kiállítása
  • 13.00 Tánc és fitnesz bemutatók
  •  16.00 Matolcsi Acoustic Band 
  • 20:30 Ladánybene27 koncert

2024. április 28. – Vasárnap

  • 10:00-18:00 Járműkiállítás – Rádió, fotó és filmtechnikai eszközök ipartörténeti kiállítása
  • 12.00 Tánc és fitnesz bemutatók
  • 15.00  Filip Gyuri és Barátai
  • 20:30 Radics GIGI koncert

Értékelés írása

Betöltés...
Értékelés:
További programokat keresel? Böngéssz a további lehetőségek közül!
A weboldalon sütiket használunk a jobb felhasználói élmény, az elemzések, a személyre szabott tartalmak és a hirdetések megjelenítése érdekében. A következő linkre kattintva bővebb tájékoztatást találsz a sütik használatával kapcsolatban: Adatkezelési tájékoztató
Elfogadom