2024. május 25.
Pest megye, Biatorbágy

A Biatorbágy Gyereknap 2024. május 25-én kerül megrendezésre a biatorbágyi Juhász Ferenc Művelődési Központban és környékén, ahol gyerekprogramok, koncertek, játszóház, ugrálóvár, gokart, cirkusz, arcfestés, lufihajtogatás, LEGÓ játszóház, kézműves foglalkozások és még sok meglepetés várja a gyerekeket és szüleiket gyereknap alkalmából!

A Biatorbágy Gyereknap 2024-es eseményén a HUNGARIAN E-SPORT SERIES jóvoltából kipróbálható az autóversenyzés élménye, és ha elég ügyes vagy, házi bajnokságukról HES1-es merch-öket vihetsz haza!

Esemény időpontja: 2024. május 25. 10:00-18:00

Részvételi díj: Ingyenes

Biatorbágy Gyereknap 2024 programok

A FALUHÁZ UDVARÁN

  • 10.00 RINGATÓ – Szomora Lívia foglalkozásai rendkívül nagy népszerűségnek örvendenek Biatorbágyon. Most, a gyereknapon a várja az anyukákat és ölbéli gyermeiket közös éneklésre, mondókázásra.
  • 10.45 KEREKÍTŐ – Kucsera Klára és Kerekítő Manó és sok-sok hangszer várja a kicsiket közös játékra és dalolásra..
  • 12.00 BIOMESE, AVAGY PUFF ANCSI EGY NAPJA - GUBÁS GABI ÉS A SZELEBURDI ZENEKAR KONCERTJE
  • 15.30 DAJKAMESÉK – Lévai Tímea és Poppre Ádám legutóbb a Majálison szórakoztatta koncertjével a kicsiket. A Gyereknapon ők is a babás foglalkozást tartanak a Faluház udvarában, ahol zenéé és az éneké a főszerep.
  • 17.00 HAKUNAMATATA MESEKONCERT - KUNA VALI ÉS TESTVÉREI ELŐADÁSÁBAN. – A Kuna testvérek a Walt Disney Pictures legvarázslatosabb dalai adják elő koncertjükön: Oroszlánkirály, Micimackó, Jégvarázs, Kis hableány, Encanto, stb.

KIÁLLÍTÓ TEREM

  • 10.00-17.00 KIPIKOPIK JÁTSZÓHÁZA

Értékelés írása

Betöltés...
Értékelés:
További programokat keresel? Böngéssz a további lehetőségek közül!
A weboldalon sütiket használunk a jobb felhasználói élmény, az elemzések, a személyre szabott tartalmak és a hirdetések megjelenítése érdekében. A következő linkre kattintva bővebb tájékoztatást találsz a sütik használatával kapcsolatban: Adatkezelési tájékoztató
Elfogadom