Betöltés...

Biatorbágy Gyereknap 2023

2023. május 27.
Pest megye, Biatorbágy

A Biatorbágy Gyereknap 2023. május 27-én kerül megrendezésre a biatorbágyi Juhász Ferenc Művelődési Központban és környékén, ahol gyerekprogramok, koncertek, játszóház, ugrálóvár, gokart, cirkusz, arcfestés, lufihajtogatás, LEGÓ játszóház, kézműves foglalkozások és még sok meglepetés várja a gyerekeket és szüleiket gyereknap alkalmából!

A Biatorbágy Gyereknap 2023-as programjai között olyan gyerekjátékok is lesznek, mint a csupacsuda interaktív játékpark, lovagi torna, óriásbuborék és a kalandtár mókás bringái, tudományos játszótere és rejtélyes szelencéi, tűzoltóautó bemutató, csillámtetoválás készítése és a polgárőrségi programok.

Esemény időpontja: 2023. május 27. 9:00-18:00

Részvételi díj: Ingyenes

Biatorbágy Gyereknap 2023 programok

2023. május 27. – Szombat

  • 9:00 Örülünk, hogy megszülettél - Biatorbágy város köszönti legkisebb lakóit.
  • 10:00 Gyereknapi babamóka Kerekítő manóval
  • 11:30 Ringató Szomora Líviával mondókák, dalok, mozgásos ölbéli játékok. Ugrálóvárak, élőcsocsó, gokart és cirkuszi játszótér. Arcfestés, lufihajtogatás és óriásbuborék Pöttyös pajtival.
  • 13:00 Farkasházi Réka és a Tintanyúl Zenekar koncertje
  • 16:00 Palinta Társulat koncertje
  • 17:00 Picuri-Muri-koncert

Értékelés írása

Betöltés...
Értékelés:
További programokat keresel? Böngéssz a további lehetőségek közül!
A weboldalon sütiket használunk a jobb felhasználói élmény, az elemzések, a személyre szabott tartalmak és a hirdetések megjelenítése érdekében. A következő linkre kattintva bővebb tájékoztatást találsz a sütik használatával kapcsolatban: Adatvédelmi tájékoztató
Elfogadom