2024. április 13.
Bács-Kiskun megye, Kiskunhalas

A Félúton Fesztivál és Halászléfőző Verseny Kiskunhalas Hirling József Lovasparkjában kerül megrendezésre 2024. április 13-án, ahol kiderül, hogy melyik halászlé a legfinomabb. A régió legnagyobb halászléfőző versenyén frissen főzött halászlével, kézműves és kirakodóvásárral, játszóudvarral, horgászattal és egész napos élőzenével várják a látogatókat.

A Félúton Fesztivál 2024-es eseményén a halászléfőző versenyen szegedi, bajai vagy egyedi saját recept szerint lehet elkészíteni a pontyhalászlevet, ahol a csapatok nevezését bajai, szegedi és egyéb halászlé kategóriákban várják. Mindhárom kategóriában külön díjaznak és a legszebb stand különdíjat is kap. A gasztronómiai fesztiválon az elkészült halászlevek közül a zsűri vakkóstolás alapján választja ki a legjobbat. A frissen főzött halászleveket helyben is fogyaszthatják a látogatók és elvitelre is kérhetik. 

Esemény időpontja: 2024. április 13. (Kapunyitás: 10:00)

Részvételi díj: Ingyenes

Értékelés írása

Betöltés...
Értékelés:
További programokat keresel? Böngéssz a további lehetőségek közül!
A weboldalon sütiket használunk a jobb felhasználói élmény, az elemzések, a személyre szabott tartalmak és a hirdetések megjelenítése érdekében. A következő linkre kattintva bővebb tájékoztatást találsz a sütik használatával kapcsolatban: Adatkezelési tájékoztató
Elfogadom