Betöltés...

Félúton Fesztivál - Halászléfőző Verseny Kiskunhalas

2022. március 26.
Bács-Kiskun megye, Kiskunhalas
A Félúton Fesztivál és Halászléfőző Verseny Kiskunhalas Hirling József Lovasparkjában kerül megrendezésre 2022. március 26-án, ahol kiderül, hogy melyik halászlé a legfinomabb. A régió legnagyobb halászléfőző versenyén frissen főzött halászlével, kézműves és kirakodóvásárral, játszóudvarral, horgászattal, légvárral, VR világgal és egész napos élőzenével várják a látogatókat, ahol a jó hangulatról Radics Sándor cimbalomművész, a LivingRoom együttes és Koppány lemezbemutató koncertje gondoskodnak!

A Halászléfőző Versenyen szegedi, bajai vagy egyedi saját recept szerint lehet elkészíteni a pontyhalászlevet, ahol a csapatok nevezését halimádók, éttermek és horgászok kategóriákban várják. Mindhárom kategóriában külön díjaznak és a legszebb stand különdíjat is kap. A gasztronómiai fesztiválon az elkészült halászlevek közül a zsűri vakkóstolás alapján választja ki a legjobbat. A főzőversenyre március 18. éjfélig lehet nevezni online, illetve személyesen a Kincsem Kávézóban (Kiskunhalas, Fazekas Mihály utca 1. kapu) és a Turisztikai irodában (Kiskunhalas, Hősök tere 1.). A frissen főzött halászleveket helyben is fogyaszthatják a látogatók és elvitelre is kérhetik. 

Esemény időpontja: 2022. március 26. 10:00-18:00

Részvételi díj: Ingyenes

Értékelés írása

Betöltés...
Értékelés:
További programokat keresel? Böngéssz a további lehetőségek közül!
A weboldalon sütiket használunk a jobb felhasználói élmény, az elemzések, a személyre szabott tartalmak és a hirdetések megjelenítése érdekében. A következő linkre kattintva bővebb tájékoztatást találsz a sütik használatával kapcsolatban: Adatvédelmi tájékoztató
Elfogadom