Betöltés...
Ma Mária, Emőke névnapja van
2023. március 25.
Bács-Kiskun megye, Kiskunhalas

A Félúton Fesztivál és Halászléfőző Verseny Kiskunhalas Hirling József Lovasparkjában kerül megrendezésre 2023. március 25-én, ahol kiderül, hogy melyik halászlé a legfinomabb. A régió legnagyobb halászléfőző versenyén frissen főzött halászlével, kézműves és kirakodóvásárral, játszóudvarral, horgászattal és egész napos élőzenével várják a látogatókat, ahol a jó hangulatról Pápai Kíra, Csorvási Zoli és barátai, Gusztos Bence, illetve Veiger Csaba gondoskodnak!

A Halászléfőző Versenyen szegedi, bajai vagy egyedi saját recept szerint lehet elkészíteni a pontyhalászlevet, ahol a csapatok nevezését bajai, szegedi és egyéb halászlé kategóriákban várják. Mindhárom kategóriában külön díjaznak és a legszebb stand különdíjat is kap. A gasztronómiai fesztiválon az elkészült halászlevek közül a zsűri vakkóstolás alapján választja ki a legjobbat. A főzőversenyre március 20. 19:00 óráig lehet nevezni online. A frissen főzött halászleveket helyben is fogyaszthatják a látogatók és elvitelre is kérhetik. 

Esemény időpontja: 2023. március 25. 10:00

Részvételi díj: Ingyenes

Értékelés írása

Betöltés...
Értékelés:
További programokat keresel? Böngéssz a további lehetőségek közül!
A weboldalon sütiket használunk a jobb felhasználói élmény, az elemzések, a személyre szabott tartalmak és a hirdetések megjelenítése érdekében. A következő linkre kattintva bővebb tájékoztatást találsz a sütik használatával kapcsolatban: Adatvédelmi tájékoztató
Elfogadom