Betöltés...
2024. július 11. - 13.
Pest megye, Gyömrő
A Gyömrői Street Food Fesztivál 2024. július 11-13. között kerül megrendezésre, amely Gyömrő legnagyobb szabadtéri Street Food Fesztiválja! A fesztiválon jobbnál jobb street food ételekkel, koncertekkel és nagyszerű hangulattal várják a látogatókat! Fald fel Gyömrőt!

A Gyömrői Street Food Fesztivál 2024-es rendezvénye egy háromnapos gasztronómiai és kulturális esemény, ahol a látogatók megkóstolhatják a legjobb hazai és nemzetközi street food ételeket. A fesztivál célja, hogy bemutassa a street food kultúrát és összehozza a résztvevőket egy közös gasztronómiai élmény keretében, ahol a gasztronómiai ínyencségek mellett a fergeteges koncertek garantálják a nagyszerű hangulatot. A Gyömrői Street Food Fesztivál 2024-es eseményének fellépői hamarosan.

Esemény időpontja: 2024. július 11-13.

Részvételi díj: Jegyárak hamarosan.

Gyömrői Street Food Fesztivál 2024 programok

Hamarosan!

Értékelés írása

Betöltés...
Értékelés:
További programokat keresel? Böngéssz a további lehetőségek közül!
A weboldalon sütiket használunk a jobb felhasználói élmény, az elemzések, a személyre szabott tartalmak és a hirdetések megjelenítése érdekében. A következő linkre kattintva bővebb tájékoztatást találsz a sütik használatával kapcsolatban: Adatvédelmi tájékoztató
Elfogadom