2024. május 17. - 19.
Békés megye, Gyula
A Gyulai Pálinkafesztivál 2024. május 17-19. között kerül megrendezésre a Gyulai Várkertben, ahol a Dél-Alföld egyik legnagyobb gasztronómiai rendezvényével három napon keresztül várják az érdeklődőket a pálinka fővárosában. A Gyulai Pálinkafesztiválon a magyar emberek nemzeti büszkesége és a nemes hungarikum, a pálinka lesz a figyelem középpontjában, illetve olyan színes programokkal várják a látogatókat, mint a vezetett pálinkakóstolók, a koncertek, a látványfőzés és a vásár.

A Gyulai Pálinkafesztivál 2024-es rendezvényének középpontjában is a pálinka lesz, amely nélkül nem képzelhető el a hazai gasztronómia. Az eseményen a legnagyobb magyar pálinkagyártók a legízletesebb pálinkákkal várják a látogatókat három napon keresztül. A Gyulai Pálinkafesztivál keretein belül kerül megrendezésre a Brillante – 2024 Nemzetközi Pálinka- és Párlatverseny is, ahol a magánfőzők és a bérfőzetők párlatait, illetve a kereskedelmi főzdék pálinkáit és párlatait kóstolja meg a zsűri, illetve az Év Pálinkás Bonbonja megmérettetés is.

A Gyulai Pálinkafesztivál 2024-es programjai között pálinka ízutazással, vezetett pálinkakóstolóval és mesterkurzusokkal is várják az érdeklődőket. A Pálinka ízutazás gasztronómiai sorozat keretén belül az ételek és a pálinka kapcsolatát lehet megismerni.

Esemény időpontja: 2024. május 17-19.

Részvételi díj: Jegyárak hamarosan.

Gyulai Pálinkafesztivál 2024 programok

2024. május 17. - Péntek

  • 18:30 Parno Graszt

2024. május 18. - Szombat

  • 11:00 Látványfőzés és kóstoló  - gazda és pálinka a konyhában
  • 14:00 Nótár Mary
  • 15:00 Sztojka Tibi
  • 19:30 Bye Alex és a Slepp
  • 23:30 DJ Virgoo & Mistex
  • Dzsúdló

2024. május 19. - Vasárnap

  • Berry Papa

Értékelés írása

Betöltés...
Értékelés:
További programokat keresel? Böngéssz a további lehetőségek közül!
A weboldalon sütiket használunk a jobb felhasználói élmény, az elemzések, a személyre szabott tartalmak és a hirdetések megjelenítése érdekében. A következő linkre kattintva bővebb tájékoztatást találsz a sütik használatával kapcsolatban: Adatkezelési tájékoztató
Elfogadom