2023. október 28.
Zala megye, Zalaegerszeg
A Halloween Zalaegerszeg 2023. október 28-án kerül megrendezésre a zalaegerszegi Willis Hotel különleges helyszínén, ahol a legfélelmetesebb halloweeni retro party, egy rémisztően finom vacsora, jelmez verseny nyereményekkel, különleges díszletek és halloweeni dallamok várják az érdeklődőket Zalaegerszeg szívében!

A Halloween Zalaegerszeg 2023-as eseményén az este tele lesz kísérteties szórakozással, félelmetes hangulattal és természetesen fenséges ételekkel, ahol a rémisztően finom és boszorkányos kreativitás által inspirált vacsora során egyszerre rémisztő és remek ízek várják a látogatókat. A vacsora után lemezlovas biztosítja a legjobb halloweeni dallamokat, ahol a jó hangulat garantált!

Esemény időpontja: 2023. október 28. 19:00

Részvételi díj:

  • Belépőjegy 2023. október 15-ig (vacsora + party): 12500 Ft
  • Belépőjegy 2023. október 16-tól (vacsora + party): 14000 Ft

Az eseményre a helyek korlátozottan elérhetőek, ezért érdemes minél előbb asztalt foglalni, hogy ne maradj le erről a nagyszerű zalaegerszegi halloween programról. Asztalfoglalás a +3692900150-es telefonszámon, illetve az [email protected] email címen lehetséges.

Értékelés írása

Betöltés...
Értékelés:
További programokat keresel? Böngéssz a további lehetőségek közül!
A weboldalon sütiket használunk a jobb felhasználói élmény, az elemzések, a személyre szabott tartalmak és a hirdetések megjelenítése érdekében. A következő linkre kattintva bővebb tájékoztatást találsz a sütik használatával kapcsolatban: Adatkezelési tájékoztató
Elfogadom