Betöltés...
2023. november 16. - 19.
Veszprém megye, Veszprém

A Kávéházak Éjszakája Veszprém 2023. november 16-19. között kerül megrendezésre Veszprémben, ahol 14 helyszínen több, mint 30 nagyszerű programmal várják az érdeklődőket! A finom kávék és az ingyenes zenei koncertek mellett lesznek kóstolók, illetve irodalmi és gyerekprogramok! Vegyél részt te is ezen a nagyszerű rendezvényen, és kóstolj bele a kultúrába Veszprém legnépszerűbb helyszínein!

Kávéházak Éjszakája Veszprém 2023-as rendezvénye a budapesti, több éves sikere után - a Veszprém Európa Kulturális Főváros 2023-nak köszönhetően idén újra útjára indul a városban. A rendezvényen a látogatók egész hétvégén ingyenes zenei koncerteken, irodalmi programokon, gyerek és családi foglalkozásokon, illetve kóstolókon vehetnek részt reggeltől estig.

Esemény időpontja: 2023. november 16-19.

Részvételi díj: Ingyenes

Kávéházak Éjszakája Veszprém 2023 programok

Hamarosan!

Hasonló programok

Értékelés írása

Betöltés...
Értékelés:
További programokat keresel? Böngéssz a további lehetőségek közül!
A weboldalon sütiket használunk a jobb felhasználói élmény, az elemzések, a személyre szabott tartalmak és a hirdetések megjelenítése érdekében. A következő linkre kattintva bővebb tájékoztatást találsz a sütik használatával kapcsolatban: Adatvédelmi tájékoztató
Elfogadom