Betöltés...

Kecskeméti Repülőnap 2023

2023. augusztus 26. - 27.
Bács-Kiskun megye, Kecskemét

A Kecskeméti Repülőnap 2023. augusztus 26-27. között kerül megrendezésre a Magyar Honvédség 59. Szentgyörgyi Dezső repülőbázisán Kecskeméten, ahol a hazai és külföldi légierő képviselete mellett haditechnikai bemutató, szárazföldi bemutató és még sok meglepetés várja a látogatókat!

A Kecskeméti Repülőnap 2023-as rendezvényén is színes programokkal várják az érdeklődőket, ahol bemutatják a legmodernebb haditechnikákat, illetve a repülőbázis vadász- és szállítógépeit, de lesz díszrepülés és dinamikus légishow is. A kétnapos légi bemutató több mint 30 éves múltra tekint vissza és sikere azóta is töretlen. A 2023-as Kecskeméti Repülőnapon a Magyar Honvédség először mutatja be a magyar közönségnek az Airbus Helicopters H-225M helikoptereket, amelyek a nyár első felében érkeznek a légierőhöz.

Esemény időpontja: 2023. augusztus 26-27.

Részvételi díj: Hamarosan.

Értékelések

Értékelés írása

Betöltés...
Értékelés:
További programokat keresel? Böngéssz a további lehetőségek közül!
A weboldalon sütiket használunk a jobb felhasználói élmény, az elemzések, a személyre szabott tartalmak és a hirdetések megjelenítése érdekében. A következő linkre kattintva bővebb tájékoztatást találsz a sütik használatával kapcsolatban: Adatvédelmi tájékoztató
Elfogadom