Betöltés...
2024. szeptember 13. - 15.
Borsod-Abaúj-Zemplén megye, Tállya

A Kerekdomb Fesztivál 2024. szeptember 13-15. között kerül megrendezésre Tállya több helyszínén, ahol összművészeti fesztivál, bormustra, koncertek, színházi előadások, hangverseny, irodalom, gyerekprogramok, dűlőtúrák, gasztronómiai és kézműves vásárok, illetve sportok várják a látogatókat a régió egyik legnépszerűbb fesztiválján!

A Kerekdomb Fesztivál 2024-es eseményének fellépői hamarosan! A fesztivál idején a Zempléni-hegység templomai, udvarai, kastélytermei, nemesi kúriái, dűlői és egyszerű parasztházai néhány napra fesztiválhelyszínekké avanzsálnak Tállyán. A rendezvény állandó programjai között kiállítások, sportprogramok és pincemustrák várják az érdeklődőket.

Tállya 2002 óta szerepel az UNESCO világörökségi listáján, mint a Tokaji Borvidék része. Az évszázadok alatt kinemesített hagyományos hegyaljai szőlőfajtáknak (furmint, hárslevelű, sárgamuskotály, zéta, kövérszőlő), illetve a borok érlelésére szolgáló riolittufába vájt pincéknek köszönhetően Tállya a történelem folyamán mindig a borvidék legjelentősebb települése volt.

Esemény időpontja: 2024. szeptember 13-15.

Részvételi díj: Jegyárak hamarosan.

Kerekdomb Fesztivál 2024 programok

Hamarosan!

Elérhetőségek

Értékelés írása

Betöltés...
Értékelés:
További programokat keresel? Böngéssz a további lehetőségek közül!
Elérhetőségek
A weboldalon sütiket használunk a jobb felhasználói élmény, az elemzések, a személyre szabott tartalmak és a hirdetések megjelenítése érdekében. A következő linkre kattintva bővebb tájékoztatást találsz a sütik használatával kapcsolatban: Adatvédelmi tájékoztató
Elfogadom