Betöltés...
Ma Mária, Emőke névnapja van
2023. április 13. - 23.
Somogy megye, Kőröshegy
A Kőröshegyi Tulipánszüret 2023. április 13-23. között kerül megrendezésre a Balaton mellett található Kőröshegyi Levendulás gyönyörű környezetében, ahol közel félmillió tulipánnal várják a látogatókat Magyarország legnagyobb Tulipánszüretén! Áprilisban ismét virágba borul a Kőröshegyi Levendulás!

A Kőröshegyi Tulipánszüret 2023-as időszakában is a több színben pompázó tulipánmezővel és gyönyörű friss virágokkal várják az érdeklődőket.

A Kőröshegyi Tulipánszüret idején parkolásra a bejáratnál van lehetőség, ahol 1200 férőhelyes parkoló várja a látogatókat. A tulipánokat száruknál éles eszközzel levágva lehet szedni és természetesen tilos a hagymákat a földből kivenni. Az esemény kutyabarát, ezért pórázon a kis kedvencek is részt vehetnek ezen a nagyszerű programon.

Esemény időpontja: 2023. április 13-23. 9:00-17:00

Részvételi díj: 

  • Elővételben: 500 Ft-tól
  • Helyszínen: 800 Ft
  • Tulipánok ára: 300 Ft/szál

Részletes jegyárak és jegyvásárlási lehetőség a következő linken érhető el: Kőröshegyi Tulipánszüret 2023 jegyek

7 éves kor alatt a programon történő részvétel ingyenes.

Értékelés írása

Betöltés...
Értékelés:
További programokat keresel? Böngéssz a további lehetőségek közül!
A weboldalon sütiket használunk a jobb felhasználói élmény, az elemzések, a személyre szabott tartalmak és a hirdetések megjelenítése érdekében. A következő linkre kattintva bővebb tájékoztatást találsz a sütik használatával kapcsolatban: Adatvédelmi tájékoztató
Elfogadom