2024. április 11. - 21.
Somogy megye, Kőröshegy
A Kőröshegyi Tulipánszüret 2024. április 11-21. között kerül megrendezésre a Balaton mellett található Kőröshegyi Levendulás gyönyörű környezetében, ahol közel félmillió tulipánnal várják a látogatókat Magyarország legnagyobb Tulipánszüretén! Áprilisban ismét virágba borul a Kőröshegyi Levendulás!

A Kőröshegyi Tulipánszüret 2024-es eseményén több színben pompázó tulipánmezővel és gyönyörű friss virágokkal várják az érdeklődőket. A Kőröshegyi Tulipánszüret idején parkolásra a bejáratnál van lehetőség, ahol 1200 férőhelyes parkoló várja a látogatókat. A tulipánokat száruknál éles eszközzel levágva lehet szedni és természetesen tilos a hagymákat a földből kivenni. Az esemény kutyabarát, ezért pórázon a kis kedvencek is részt vehetnek ezen a nagyszerű programon.

Fotózás céljára elkülönített tulipánmező és fotós elemek garantálják a látványos hátteret a szüreteléshez. A további területek folyamatosan virágoznak, ahova változatos fajtájú, színű és alakú tulipánt ültettek. Szakaszosan nyitják meg a leszedhető sorokat, így biztosítva, hogy a szüret teljes ideje alatt legyen elérhető virág a látogatóknak.

Esemény időpontja: 2024. április 11-21.

  • Hétköznap: 9:00-17:00
  • Hétvégén: 9:00-18:00

Részvételi díj: 

  • Belépőjegy: 1000 Ft
  • Tulipánok ára: 300 Ft/szál

10 éves kor alatt a programon történő részvétel ingyenes.

Értékelés írása

Betöltés...
Értékelés:
További programokat keresel? Böngéssz a további lehetőségek közül!
A weboldalon sütiket használunk a jobb felhasználói élmény, az elemzések, a személyre szabott tartalmak és a hirdetések megjelenítése érdekében. A következő linkre kattintva bővebb tájékoztatást találsz a sütik használatával kapcsolatban: Adatkezelési tájékoztató
Elfogadom