Betöltés...

Kowalsky meg a Vega Koncert Debrecen

2022. április 01.
Hajdú-Bihar megye, Debrecen
Egy felejthetetlen Kowalsky meg a Vega koncerten vehetsz részt 2022. április 1-jén a debreceni Lovarda Kulturális és Konferencia Központban, ahol a Fonogram-díjas rock zenekar egy nagyszerű bulival és a legnagyobb slágerekkel vár! Hazánk egyik legkedveltebb zenekara a Kowalsky meg a Vega, amely 20 éves fennállásának alkalmából ünnepi turnét szervez az ország azon koncert helyszíneire, ahonnan indult a zenekar.

A Kowalsky meg a Vega koncerteken az együttes énekese Balázs Gyula (Kowalsky), a basszusgitáros Szórád Csaba (Jimmy), a dobos Vajda Péter (Sóder), a gitárosok Vidák Róbert (More) és Tobak Dániel (Dani), illetve a billentyűs Szebényi Dani garantálják a felejthetetlen hangulatot. 

Az együttes legismertebb és legkedveltebb dalai között szerepelnek a következő slágerek: Egy világon át, Amilyen hülye vagy, Mint egy jel, Mit mondjak még, Mindenem, Tizenötmillióból egy, Hála veled, Remény, Varázsszavak, Amire szültek, Ki van ez találva, Még nem éden, Ez a mi mesénk, Lehetetlen nincs. A Kowalsky meg a Vega koncerteken elhangzott népszerű dalok az élet értelmének kereséséhez kötődnek, és a könnyen megjegyezhető dalszövegeknek, illetve a fülbemászó dallamoknak köszönhetően hamar a slágerlisták élére kerültek.

Esemény időpontja: 2022. április 1. 19:00

Részvételi díj: 5000 Ft

A jegyeket elővételben a következő linken lehet megvásárolni: Kowalsky meg a Vega Debrecen koncertjegyek

Ha további Kowalsky meg a Vega koncerteket keresel, akkor kattints a következő linkre, ahol a zenekar összes 2022. évi koncertjét megtekintheted: Kowalsky meg a Vega koncertek 2022

Hasonló programok

Értékelés írása

Betöltés...
Értékelés:
További programokat keresel? Böngéssz a további lehetőségek közül!

Kiemelt programok Debrecen településen és környékén

A weboldalon sütiket használunk a jobb felhasználói élmény, az elemzések, a személyre szabott tartalmak és a hirdetések megjelenítése érdekében. A következő linkre kattintva bővebb tájékoztatást találsz a sütik használatával kapcsolatban: Adatvédelmi tájékoztató
Elfogadom