Betöltés...
2024. július 19. - 28.
Veszprém megye, Kapolcs
A Művészetek Völgye 2024. július 19-28. között kerül megrendezésre a Művészetek Völgyében Kapolcson, Taliándörögdön és Vigántpetenden, ahol az ország legnagyobb összművészeti fesztiválja, koncertek, irodalmi és színházi programok, zöld programok, bringatúra, kortárs tánc, kézműves foglalkozások, népzene, kiállítások, filmvetítések, gyerekprogramok és még sok meglepetés várja a látogatókat a Balaton-felvidék csodálatos környezetében tíz napon keresztül!

A Művészetek Völgye 2024-es eseménye is a kulturális és művészeti sokszínűséget támogatja hazánkban és célja, hogy lehetőséget adjon a különböző műfajok és alkotók találkozására. A színes programok között zenei, színházi, irodalmi és családi rendezvényeken lehet részt venni, ahol a természet szépsége és a művészet harmóniája egy felejthetetlen élményt nyújt a látogatóknak Magyarország egyik legnagyobb és legnépszerűbb kulturális eseményén.

A Művészetek Völgye 2024-es rendezvényének fellépői hamarosan!

Esemény időpontja: 2024. július 19-28.

Részvételi díj: Jegyárak hamarosan.

Művészetek Völgye 2024 program

Hamarosan!

Elérhetőségek

Értékelés írása

Betöltés...
Értékelés:
További programokat keresel? Böngéssz a további lehetőségek közül!
Elérhetőségek
A weboldalon sütiket használunk a jobb felhasználói élmény, az elemzések, a személyre szabott tartalmak és a hirdetések megjelenítése érdekében. A következő linkre kattintva bővebb tájékoztatást találsz a sütik használatával kapcsolatban: Adatvédelmi tájékoztató
Elfogadom