2024. június 22.
Veszprém megye, Zirc
A Múzeumok Éjszakája Zirc 2024. június 22-én kerül megrendezésre a Zirci Ciszterci Apátságban, ahol kiállítások, kézműves foglalkozások, koncert, vezetett séták és még sok színes program várja az érdeklődőket a zirci Múzeumok Éjszakáján!

Esemény időpontja: 2024. június 22. 18:00

Részvételi díj: Ingyenes

Múzeumok Éjszakája Zirc 2024 programok

2024. június 22. – Szombat

  • 17:30 és 19:30 ’Mesél a Kert’ - Vezetett séták az Arborétumban. Gyülekező a díszudvari bejáratnál kezdés előtt negyed órával. Előzetes regisztráció szükséges a [email protected] elérhetőségen! 
  • 19:00 Rendhagyó tárlatvezetés a Ciszterci Műemlékkönyvtárban az OSZK szervezésében
  • 20:00–22:00 Éjszakai denevérparti az Arborétumban a Bakonyi Természettudományi Múzeum szervezésében, Mészáros József denevérkutató vezetésével. Találkozó 19:50-kor a Bakonyi Természettudományi Múzeum bejárata előtt (Rákóczi tér 3-5.). Szükséges felszerelés: zseblámpa, kényelmes cipő! Kültéri program! Rossz idő (eső, viharos szél) esetén elmarad! A program támogatói jeggyel látogatható, amelyet az apátság 1. emeletén a Bakonyi Természettudományi Múzeum jegypénztárában lehet megvásárolni! 
  • 20:30 Nyáresti orgona- és szaxofon koncert a Bazilikában. Fellép: Szepesi Bence klarinét- és szaxofonművész és Finta Gergely orgonaművész
  • 21:30 Uher Bálint Quartet koncert a könyvtár Barokk termében az OSZK szervezésében

A Királyterem és Vöröstorony, valamint a ’Mesél a Kert’ programunk kizárólag előzetes regisztráció alapján, korlátozott létszámban látogatható.

Értékelés írása

Betöltés...
Értékelés:
További programokat keresel? Böngéssz a további lehetőségek közül!
A weboldalon sütiket használunk a jobb felhasználói élmény, az elemzések, a személyre szabott tartalmak és a hirdetések megjelenítése érdekében. A következő linkre kattintva bővebb tájékoztatást találsz a sütik használatával kapcsolatban: Adatkezelési tájékoztató
Elfogadom