Ma Kázmér, Lúciusz névnapja van
2022. május 29.
Heves megye, Noszvaj
A Noszvaji Gyereknap 2022. május 29-én kerül megrendezésre a Tóréten, ahol gyereknap alkalmából Gyereknapi Meseerdővel, mesés kalandokkal, ugrálóvárral, népi fajátékokkal, pónilovaglással és rajzpályázattal várják a kicsiket és szüleiket!

A 2022-es Noszvaji Gyereknapon 10:00 és 15:00 óra között MeseErdő várja a gyermekeket, ahol mesés kalandokban lehet részük a gyönyörű sikfőkúti Tóréten és a környező erdőben. Az eseményre aznap 10:00 órától lehet regisztrálni. A MeseErdő programján egy Ovis kör és egy Sulis kör (Mesés 7próba) várja az érdeklődőket. Az Ovis kör ajánlott életkora 3-6 év, amelynek helyszínei a Tórét 4 sarka, ahol a gyerekek önállóan kis csapatokba rendeződve járják végig a próbákat. A Sulis köz ajánlott életkora 6-11 év, amelynek 7+1 állomása van a Tóréttől az Attila-forrásig.

A Tóréten a MeseErdő programjai mellett rajzpályázat, ugrálóvár, népi fajátékok, pónilovaglás és a Szépen Szóló Társulat előadása várja a kicsiket és nagyokat 10:00 és 16:00 óra között.

Esemény időpontja: 2022. május 29. 10:00-16:00

Részvételi díj: 1000 Ft (Noszvaj Kártyával, Noszvajiaknak: 500 Ft/fő)

A belépőjegy tartalmazza a MeseErdő programon történő részvételt, az ugrálóvár korlátlan használatát, a pónilovaglást, 1 alkalommal vízibiciklizést kuponnal, a kézműves foglalkozáson történő részvételt, és belépőt a Szépen Szóló Társulat 15:30-as előadására.

Értékelés írása

Betöltés...
Értékelés:
További programokat keresel? Böngéssz a további lehetőségek közül!
A weboldalon sütiket használunk a jobb felhasználói élmény, az elemzések, a személyre szabott tartalmak és a hirdetések megjelenítése érdekében. A következő linkre kattintva bővebb tájékoztatást találsz a sütik használatával kapcsolatban: Adatkezelési tájékoztató
Elfogadom