Ma Lenke, Brigitta névnapja van
2024. május 26.
Baranya megye, Orfű

Az Orfű Gyereknap 2024. május 26-án kerül megrendezésre az Orfűi Malmoknál, ahol zenés és táncos foglalkozás, gyerekprogramok és métabajnokság várja a gyerekeket és szüleiket egyaránt Orfűn gyereknap alkalmából!

Az Orfű Gyereknap 2024-es eseményén a Dél-Dunántúli Lovas Egyesület pónifogata várja az érdeklődőket, illetve a MÉTA bajnokság is megrendezésre kerül, ahol 5 -6 fős (akár vegyes) csapatok jelentkezhetnek erre a különleges sportjátékra.

Esemény időpontja: 2024. május 26.

Részvételi díj: Ingyenes

Orfű Gyereknap 2024 programok

2024. május 26. – Vasárnap

  • 9:30-12:30 között részt vehettek az ötkarikás próbákon, avagy ’népi" olimpiai játékainkon. A próbák során ügyeskedhettek, erősködhettek, kézműveskedhettek, okoskodhattok, és nyomozhattok a környéken. Aki elegendő próbát teljesít, megkapja méltó jutalmát. A próbákra jelentkezni a malomudvarban felállított indító ponton lehet, a itt kapják meg a menetlevelet, amire a pecséteket gyűjthetitek.
  • 12:30-tól mindenkit várunk egy finom ebédre az önkormányzat bográcsánál
  • 13:00-kor zenemese előadás: Tárulj szezám!
  • 13:30-tól pedig kezdődik a métabajnokság. 5 - 6 fős csapatok jelentkezését várjuk. A mérkőzések menetéről és magáról a játékról tartunk egy rövid eligazítást, majd indul a bajnokság. Csapatok jelentkezését aznap malomudvar recepciójánál várjuk, előzetesen pedig a 60209413397 számon lehet regisztrálni.

Értékelés írása

Betöltés...
Értékelés:
További programokat keresel? Böngéssz a további lehetőségek közül!
A weboldalon sütiket használunk a jobb felhasználói élmény, az elemzések, a személyre szabott tartalmak és a hirdetések megjelenítése érdekében. A következő linkre kattintva bővebb tájékoztatást találsz a sütik használatával kapcsolatban: Adatkezelési tájékoztató
Elfogadom