Betöltés...

Pálinka- és Likőrfesztivál Kiskunlacháza 2023 - Tüskefesztivál

2023. február 25.
Pest megye, Kiskunlacháza

A Tüskefesztivál Kiskunlacháza Pálinka- és Likőrfesztiválja, amely 2023. február 25-én kerül megrendezésre a kiskunlacházi Petőfi Művelődési Központban és ahol a tét a 'Kiskunlacháza Város Legjobb Pálinkája' cím elnyerése. A Tüskefesztiválon pálinka- és likőr párlatversennyel, kirakodóvásárral, népi játszótereppel, látványfőzéssel, gyerekprogramokkal és még sok meglepetéssel várják a látogatókat!

A kiskunlacházi Tüskefesztivál 2023-as rendezvényén Jolly koncert lesz 18:30-tól a színházteremben, amelyre a jegyeket elővételben és a helyszínen is meg lehet vásárolni. A „Kiskunlacháza Város Legjobb Pálinkája” cím elnyerésére várják magánszemélyek, üzemek és őstermelők jelentkezését a [email protected] email címen, vagy személyesen a művelődési ház információs pultjánál.

Esemény időpontja: 2023. február 25. 15:00

Részvételi díj: Ingyenes

A kültéri rendezvény látogatása ingyenes, a Jolly koncerten történő részvétel fizetős. A jegyeket elővételben (2500 Ft) és a helyszínen (3000 Ft) is meg lehet vásárolni.

Értékelés írása

Betöltés...
Értékelés:
További programokat keresel? Böngéssz a további lehetőségek közül!
A weboldalon sütiket használunk a jobb felhasználói élmény, az elemzések, a személyre szabott tartalmak és a hirdetések megjelenítése érdekében. A következő linkre kattintva bővebb tájékoztatást találsz a sütik használatával kapcsolatban: Adatvédelmi tájékoztató
Elfogadom