Betöltés...

Pálinka- és Likőrfesztivál Kiskunlacháza 2022 - Tüskefesztivál

2022. február 19.
Pest megye, Kiskunlacháza

A Tüskefesztivál Kiskunlacháza Pálinka- és Likőrfesztiválja, amely 2022. február 19-én kerül megrendezésre a kiskunlacházi Petőfi Művelődési Központban és ahol a tét a 'Kiskunlacháza Város Legjobb Pálinkája' cím elnyerése. A Tüskefesztiválon pálinka- és likőr párlatversennyel, kirakodóvásárral, népi játszótérrel, gyerekprogramokkal, látványfőzéssel, operett előadással, zenés műsorral, illetve nagykoncerttel várják a látogatókat!

A népi játszótéren meseolvasás, minimozi, kézműveskedés, szörp, meleg tea és popcorn várja a gyermekeket. A télűző foglalkozások során olyan nagyszerű programokon vehetnek részt a gyerekek, mint a jurtaállítás, a viseletek és tárgyak kiállítása, a kézműves foglalkozások (bot baba, kiszebáb-készítés), a tűzgyújtás, a kiszebábok elégetése, a tűz körbetáncolása, a hangszerbemutató, a népdaltanulás és a tánctanulás.

A felnőtteket a kulináris élvezetek mellett (pecsenye, lángos, fánk, kolbász, sajtok, sütemények) látványfőzés és eszmecsere is várja, amelynek témája „Milyen a jó pálinka?”. A Tüskefesztiválon Ju & Zsu társulat operett előadása, Nagy Szilárd zenés műsora és Kaczor Feri nagykoncertje biztosítja a nagyszerű hangulatot. 

A „Kiskunlacháza Város Legjobb Pálinkája” cím elnyerésére várják magánszemélyek, üzemek és őstermelők jelentkezését a [email protected] email címen, vagy személyesen a művelődési ház információs pultjánál. A pálinka és likőr párlatverseny eredményhirdetésére 19:00 órakor kerül sor a Művelődési Központ színháztermében. 

Esemény időpontja: 2022. február 19. 15:00

Részvételi díj: Ingyenes

A kültéri rendezvények ingyenesen látogathatóak. 

Kaczor Feri nagykoncertje a színházteremben kerül megrendezésre, amelyre a belépőjegy díja 1000 Ft.

Hasonló programok

Értékelés írása

Betöltés...
Értékelés:
További programokat keresel? Böngéssz a további lehetőségek közül!
A weboldalon sütiket használunk a jobb felhasználói élmény, az elemzések, a személyre szabott tartalmak és a hirdetések megjelenítése érdekében. A következő linkre kattintva bővebb tájékoztatást találsz a sütik használatával kapcsolatban: Adatvédelmi tájékoztató
Elfogadom