2023. március 18.
Heves megye, Nagyréde
A Sajtkészítés Nagyréde 2023. március 18-án kerül megrendezésre a Nagyrédei Kecskefarm gyönyörű természeti környezetében, ahol alkotó workshop, saját kézműves sajtkészítés, sajtkóstoló, farmbemutatás és szakmai tanácsadás várja a látogatókat! Sajtkészítésre fel!

A nagyrédei sajtkészítés 2023-as izgalmas programjain az érdeklődők közvetlenül a Nagyrédei Kecskefarm tulajdonosától ismerhetik meg a sajtkészítés fortélyait, így első kézből kaphatnak információkat a sajtkészítés folyamatairól lépésről lépésre. A nap folyamán pogácsa, házi szörp és szóda is várja a résztvevőket, amelyeket a részvételi díj tartalmaz. A program során elkészített sajtokat haza lehet vinni, így a kézműves termékeket a családdal együtt otthon is el lehet fogyasztani.

Esemény időpontja: 2023. március 18. 10:00

Az esemény regisztrációhoz kötött, amelyet 2023. március 17. 12:00 óráig lehet megtenni a [email protected] email címen. Csoportok jelentkezése esetén egyedi árajánlat kérhető.

Részvételi díj: 15000 Ft/fő

Értékelés írása

Betöltés...
Értékelés:
További programokat keresel? Böngéssz a további lehetőségek közül!
A weboldalon sütiket használunk a jobb felhasználói élmény, az elemzések, a személyre szabott tartalmak és a hirdetések megjelenítése érdekében. A következő linkre kattintva bővebb tájékoztatást találsz a sütik használatával kapcsolatban: Adatkezelési tájékoztató
Elfogadom