Betöltés...

Skanzen Húsvét 2023

2023. április 09. - 10.
Pest megye, Szentendre
A Skanzen Húsvét két napos ünnep 2023. április 9-10. között kerül megrendezésre a szentendrei Skanzenben, ahol Húsvét alkalmából felelevenítik a Kárpát-medencei húsvéti hagyományokat és szokásokat. Szentendrén Húsvét alkalmából színes programokkal várják a látogatókat az ünnepi hétvégén!

A Skanzen Húsvét 2023-as programjai között idén is színes húsvéti népszokások várják a látogatókat! A Húsvét a legrégibb keresztény ünnep és a legjelentősebb esemény az egyházi év ünnepeinek sorában, amikor határon innen és túlról felelevenítik a húsvéti hagyományokat és szokásokat. Az ünnep alkalmából kiemelt figyelmet kap a Skanzenben a Kárpát-medencében élők kultúrájának bemutatása, illetve tárgyalkotó, díszítő, gasztronómiai, zenei és tánchagyományának népszerűsítése.

Esemény időpontja: 2023. április 9-10.

Részvételi díj:

  • Felnőtt jegyár: 3000 Ft
  • Családi felnőtt: 2500 Ft
  • Családi gyerekjegy: 1200 Ft
  • Ifjúsági, nyugdíjas: 1500 Ft

Értékelés írása

Betöltés...
Értékelés:
További programokat keresel? Böngéssz a további lehetőségek közül!
A weboldalon sütiket használunk a jobb felhasználói élmény, az elemzések, a személyre szabott tartalmak és a hirdetések megjelenítése érdekében. A következő linkre kattintva bővebb tájékoztatást találsz a sütik használatával kapcsolatban: Adatvédelmi tájékoztató
Elfogadom