Ma Dezső, Renáta névnapja van
2021. november 20. - 21.
Bács-Kiskun megye, Kecskemét
A SPA Wellness és Gyógyturisztikai Kiállítás és Vásár és Országos Természetgyógyász Napok 2021. november 20-21. között kerülnek megrendezésre Kecskeméten a Hírös Agóra Kulturális Központban. A kiállítás célja, hogy felhívják a figyelmet az egészségmegőrzés és a pozitív gondolkodás fontosságára, illetve előadások keretében megismertessék a különféle természetgyógyászati módszereket. 

A rendezvényen gyógyfürdők, gyógyszállók, wellness szolgáltatók, természetgyógyászok, kineziológus, gyógynövény szakértő, grafológus, gyermekrajz elemző, asztrológus, számmisztikus, csontkovács, alternatív mozgás- és masszázs terapeuta, reflexológus, aurafotós és állapotfelmérők állnak a látogatók rendelkezésére, hogy a területek specialistájaként megválaszolják a felmerülő kérdéseket. A kiállításon olyan kiváló programlehetőségek között válogathatnak az érdeklődők, mint a bio élelmiszerek kóstolása, a masszázs vagy a meditációs technikák elsajátítása.

A szervezők az időpont és a programváltoztatás jogát fenntartják!

Értékelés írása

Betöltés...
Értékelés:
További programokat keresel? Böngéssz a további lehetőségek közül!
A weboldalon sütiket használunk a jobb felhasználói élmény, az elemzések, a személyre szabott tartalmak és a hirdetések megjelenítése érdekében. A következő linkre kattintva bővebb tájékoztatást találsz a sütik használatával kapcsolatban: Adatkezelési tájékoztató
Elfogadom