2024. március 29. - április 01.
Békés megye, Szarvas
A Szarvas Húsvét 2024. március 29. és április 1. között kerül megrendezésre a Szarvasi Arborétumban, ahol húsvéti programok, szarvasi kézműves termékek bemutatója, húsvéti játékos tojáskeresés és még sok meglepetés várja a látogatókat húsvét alkalmából!

Esemény időpontja: 2024. március 29. – április 1.

Részvételi díj:

  • Arborétum felnőtt belépőjegy: 3300 Ft
  • Arborétum gyermek (3 éves kortól): 2600 Ft
  • Szarvasi belépőjegy (lakcímkártyával): 2200 Ft

Szarvas Húsvét 2024 programok

2024. március 31. - Vasárnap

  • 14.00-15.00 a Szarvasi Kutyakiképző Iskola/ Szarvasi Sportkutyás Egyesület bemutatót tart a Szarvasi Arborétumban a Makettpark melletti füves területen. A bemutatón az egyesület tagjai változatos gyakorlatokat mutatnak be az érdeklődő közönségnek: csoportos engedelmes - trükkök - agility - apport - őrző- védő feladatok. Ha érdekel a kutyakiképzés, vagy kíváncsi vagy az ügyes kutyusokra, vasárnap délután látogass el a Szarvasi Arborétumba.

2024. március 29. és április 1. között

  • 12.30 és 13.30 Handpan örömzene a kertben (Szabó Zsolt zenél handpan hangszerén a kert virágzó magnóliái között a Magnóliás út mellett., Információ: Szabó Zsolt – Lélekérintő)
  • Húsvéti játékos tojáskeresés a Pepi - kertben. A fák között, bokrok alján elbújt fa tojások kérdéseket rejtenek. Megtalálásuk és megfejtésük jó családi móka Húsvétkor. Játsszatok velünk, keressétek meg mind a 10 elbújt tojást a kertben és válaszoljatok a tojásokon lévő kérdésekre. A helyes válaszok április 2-án olvashatók a www.pepikert.hu oldalon. Jó játékot, kellemes sétát, kirándulást kívánunk!
  • Szarvasi kézműves termékek bemutatója minden nap a növényáruda melletti pavilonban látható. A látogatók megismerhetik a helyi ízeket a Békés Megye Falusi Turizmusáért Egyesület termelői, kézművesei közreműködésével és vásárolhatnak a termékekből.
  • Kerékjártó Tamás méhészete (fajtamézek, mézkülönlegességek, viaszgyertyák)

2024. március 29. - Péntek

  • Marcsi házias ízei (lekvárok, savanyúságok, sajtok)

2024. március 30. és április 1. között

  • Simon Margó sajtkülönlegességei

Értékelés írása

Betöltés...
Értékelés:
További programokat keresel? Böngéssz a további lehetőségek közül!
A weboldalon sütiket használunk a jobb felhasználói élmény, az elemzések, a személyre szabott tartalmak és a hirdetések megjelenítése érdekében. A következő linkre kattintva bővebb tájékoztatást találsz a sütik használatával kapcsolatban: Adatkezelési tájékoztató
Elfogadom