2024. szeptember 13. - 16.
Baranya megye, Pécs
A Tánctalálkozó Pécs 2024. szeptember 13-16. között kerül megrendezésre Pécs több helyszínén, ahol nemzetközi táncfesztivál, különböző táncstílusok és táncművészetek várják a látogatókat Pécs népszerű kulturális rendezvényén!

A Tánctalálkozó Pécs 2024-es eseményének célja, hogy bemutassa a tánc sokszínűségét és gazdagságát, illetve összekösse a táncosokat a közönséggel. Pécs városa híres a táncművészet iránti elkötelezettségéről, ezért az évente megrendezésre kerülő tánctalálkozón olyan népszerű táncstílusokat lehet megtekinteni, mint a klasszikus balett, a kortárs tánc, a néptánc, a modern tánc, a jazz tánc és a hip-hop. A pécsi tánctalálkozón nem csak a színpadi programokat lehet megtekinteni, hanem tánckurzusok, táncházak, tánckritikai beszélgetések és tánckiállítások is várják az érdeklődőket. A rendezvény egy különleges lehetőség arra, hogy megismerjük a táncművészet legújabb trendjeit és irányzatait, illetve élvezzük a tánc szépségét és örömét!

Esemény időpontja: 2024. szeptember 13-16.

Részvételi díj: Jegyárak hamarosan.

Tánctalálkozó Pécs 2024 programok

Részletes programok hamarosan!

Elérhetőségek

Értékelés írása

Betöltés...
Értékelés:
További programokat keresel? Böngéssz a további lehetőségek közül!
Elérhetőségek
A weboldalon sütiket használunk a jobb felhasználói élmény, az elemzések, a személyre szabott tartalmak és a hirdetések megjelenítése érdekében. A következő linkre kattintva bővebb tájékoztatást találsz a sütik használatával kapcsolatban: Adatkezelési tájékoztató
Elfogadom