Ma Kázmér, Lúciusz névnapja van
2023. április 01.
Heves megye, Nagyréde
A Tojásfestés Nagyréde 2023. április 1-jén kerül megrendezésre a nagyrédei Mátrai Borboltban, ahol a porcelánfestéssel is foglalkozó híres iparművész Aszalós Hajnalka egy nagyszerű kézműves tojásfestéssel várja az érdeklődőket!

A nagyrédei tojásfestő workshopon 2023-ban a porcelánfestéssel is foglalkozó Aszalós Hajnalka várja az érdeklődőket, akivel minden évben a Hollókői Húsvéti kézműves tojásfestő programokon is lehet találkozni. A nap folyamán kávé, tea, házi szörp és pogácsa is várja a résztvevőket, amelyeket a részvételi díj tartalmaz. A kézműves tojásfestéshez 1 db libatojás, 1 db tyúktojás, akril és alkoholos filcek, illetve hagyományos, népi és modern minták állnak rendelkezésre a kreatív workshopon. A gyerekek sem fognak unatkozni ezen az izgalmas programon, ugyanis őket kifestő is várja.

Esemény időpontja: 2023. április 1. 9:00-12:00

Részvételi díj: 3500 Ft/fő

Az esemény regisztrációhoz kötött, amelyet 2023. március 30. 12:00 óráig lehet megtenni a [email protected] email címen. Csoportok jelentkezése esetén egyedi árajánlat kérhető.

Értékelés írása

Betöltés...
Értékelés:
További programokat keresel? Böngéssz a további lehetőségek közül!
A weboldalon sütiket használunk a jobb felhasználói élmény, az elemzések, a személyre szabott tartalmak és a hirdetések megjelenítése érdekében. A következő linkre kattintva bővebb tájékoztatást találsz a sütik használatával kapcsolatban: Adatkezelési tájékoztató
Elfogadom