Betöltés...

Tokaj Szüreti Napok 2023

2023. október 06. - 08.
Borsod-Abaúj-Zemplén megye, Tokaj

A Tokaj Szüreti Napok 2023. október 6-8. között kerül megrendezésre a tokaji Kossuth téren! Hazánk egyik legrégebbi szüreti fesztiválján kiváló tokaji borokkal, színes kulturális programokkal, szüreti felvonulással, prémium borászokkal, koncertekkel és gasztrosétánnyal várják a látogatókat három napon keresztül!

A Tokaj Szüreti Napok 2023-as rendezvényén is színes programokkal várják az érdeklődőket. A Tokaji Szüreti Napok Magyarország egyik legrégebbi szüreti fesztiválja, amelynek népszerűsége 1932 óta töretlen. A tokaji bor városában olyan színes kulturális programokkal várják a látogatókat, mint a kézművesek és mesterségek utcája, a térzenei koncertek, az utcaszínházi programok, a szüreti felvonulás és a szőlő-összeadási ceremónia a borvidék polgármestereinek ünnepélyesen összeadott termésével.

Esemény időpontja: 2023. október 6-8.

Részvételi díj: Ingyenes

Hasonló programok

Értékelés írása

Betöltés...
Értékelés:
További programokat keresel? Böngéssz a további lehetőségek közül!
A weboldalon sütiket használunk a jobb felhasználói élmény, az elemzések, a személyre szabott tartalmak és a hirdetések megjelenítése érdekében. A következő linkre kattintva bővebb tájékoztatást találsz a sütik használatával kapcsolatban: Adatvédelmi tájékoztató
Elfogadom