Ma Arnold, Levente névnapja van
2024. október 04. - 06.
Borsod-Abaúj-Zemplén megye, Tokaj

A Tokaj Szüreti Napok 2024. október 4-6. között kerülnek megrendezésre a tokaji Kossuth téren! Hazánk egyik legrégebbi szüreti fesztiválján kiváló tokaji borokkal, színes kulturális programokkal, szüreti felvonulással, prémium borászokkal, koncertekkel és gasztrosétánnyal várják a látogatókat három napon keresztül!

A Tokaj Szüreti Napok 2024-es rendezvényén is színes programokkal várják az érdeklődőket. A Tokaji Szüreti Napok Magyarország egyik legrégebbi szüreti fesztiválja, amelynek népszerűsége 1932 óta töretlen. A tokaji bor városában olyan színes kulturális programokkal várják a látogatókat, mint a kézművesek és mesterségek utcája, a térzenei koncertek, az utcaszínházi programok, a látványos szüreti felvonulás és a szőlő-összeadási ceremónia a borvidék polgármestereinek ünnepélyesen összeadott termésével.

Tokaj városa világörökségi helyszín, a nemzeti összetartozás egyik szimbóluma, a tokaji aszú névadó települése, illetve a fehér borok, a színes kultúra és a tolerancia városa. A tokaji bornak évszázadok óta meghatározó szerepe van a hazai kultúrában, ezért a Tokaj Szüreti Napok célja a kulturális hagyományok ápolása és a világörökségi helyszín közösségi értékeinek a bemutatása Magyarország egyik legnépszerűbb turisztikai régiójában.

A Tokaj Szüreti Napok 2024-es eseményének kiállító borászai hamarosan!

Esemény időpontja: 2024. október 4-6.

Részvételi díj: Ingyenes

Tokaj Szüreti Napok 2024 programok

Hamarosan!

Értékelés írása

Betöltés...
Értékelés:
További programokat keresel? Böngéssz a további lehetőségek közül!

Kiemelt programok Tokaj településen és környékén

A weboldalon sütiket használunk a jobb felhasználói élmény, az elemzések, a személyre szabott tartalmak és a hirdetések megjelenítése érdekében. A következő linkre kattintva bővebb tájékoztatást találsz a sütik használatával kapcsolatban: Adatkezelési tájékoztató
Elfogadom