2024. március 20.
Bács-Kiskun megye, Kecskemét
Az Urban Verbunk előadás 2024. március 20-án kerül megrendezésre a kecskeméti Hírös Agóra Kulturális és Ifjúsági Központban, ahol a magyar néptánc gazdag kulturális örökségére épülő Urban Verbunk legújabb produkciója felhívja a figyelmet a jelen égető globális társadalmi kérdésekre úgy, hogy ezzel az európai-és nemzetközi színpadok közönségeinek is egy lenyűgöző kínálatot teremt!

Az Urban Verbunk 2024-es eseményén a tánc és a zene mellett az előadást kísérő, fantasztikus vizuális elemek is megjelennek, melyek között a több mint 2500 liter vízzel feltöltött medence, a lángoló padló vagy a 40 négyzetméteres trambulinszőnyeg együttesen egy mozihatást elérő szórakozási élményhez járulnak hozzá, mely egy teljesen egyedülálló élményt nyújt mind a popkultúra-, mind a színház-, mind pedig az opera közönségének!

Esemény időpontja: 2024. március 20. 19:00

Részvételi díj: 7900 Ft

Urban Verbunk előadás 2024 Kecskemét jegyek

A jegyeket a következő linken lehet megvásárolni: Urban Verbunk előadás 2024 Kecskemét jegyek

Értékelés írása

Betöltés...
Értékelés:
További programokat keresel? Böngéssz a további lehetőségek közül!
A weboldalon sütiket használunk a jobb felhasználói élmény, az elemzések, a személyre szabott tartalmak és a hirdetések megjelenítése érdekében. A következő linkre kattintva bővebb tájékoztatást találsz a sütik használatával kapcsolatban: Adatkezelési tájékoztató
Elfogadom