Ma Dezső, Renáta névnapja van
2025. január 18.
Baranya megye, Villány
Ismét Vince-nap lesz a Villányi borvidéken 2025. január 18-án, ahol színes Vince-napi programokkal várják a látogatókat! A villányi dűlők körüli terepjárós túra, a hordókból történő borkóstolás, a pincelátogatás, a házi lepény, az élőzene, a Vince-napi vesszőmetszés, a finom borok, az ínycsiklandó falatok, az izgalmas játékok és a gyönyörű villányi táj garantáltan felejthetetlen élményt nyújtanak az érdeklődőknek ezen a különleges napon!

A Vince-nap Villány 2025-ös rendezvényén ismét Hordós Vince, Dőlújáró Vince és Vacsorázó Vince programok várják a látogatókat Vince-nap alkalmából! „Ha megcsordul a Vince, tele lesz a pince” - A néphagyomány szerint Vince-napon jósolják meg a borászok az őszi termés minőségét, ezért a Vince-napi szokásoknak és hagyományoknak fontos szerepe van a villányi szőlősgazdák életében. A jeles nap alkalmából a Villányi borvidéken reggel Hordós, napközben Dűlőjáró, este pedig Vacsorázó Vince programok várják a látogatókat. 

A reggeli Hordós Vince program során délelőtt a borászok bemutatják a forgalomban még nem található, hordókban érlelődő borokat, megkóstolhatunk igazi házi lepényt, illetve betekintést nyerhetünk a szőlőtermesztés és a borkészítés rejtelmeibe. A napközbeni Dűlőjáró Vince program során napközben buszos transzferrel mutatják be az egész Villányi borvidéket, illetve hagyományos Vince-napi áldomásban is részesülnek a résztvevők. A buszos utazás során három útvonal közül is választhatnak a látogatók. Az esti Vacsorázó Vince program során este a pincészetek házigazdái finom házias vacsorával és újborkóstolóval várják a vendégeket.

Esemény időpontja: 2025. január 18.

Részvételi díj: Jegyárak hamarosan.

Vince-nap Villány 2025 jegyek

Részletes jegyárak hamarosan!

Elérhetőségek

Értékelés írása

Betöltés...
Értékelés:
További programokat keresel? Böngéssz a további lehetőségek közül!
Elérhetőségek
A weboldalon sütiket használunk a jobb felhasználói élmény, az elemzések, a személyre szabott tartalmak és a hirdetések megjelenítése érdekében. A következő linkre kattintva bővebb tájékoztatást találsz a sütik használatával kapcsolatban: Adatkezelési tájékoztató
Elfogadom