Betöltés...
Ma Borbála, Barbara névnapja van
A Kimba Elefánt Park egy egzotikus élmény Európa szívében, amely a Győr mellett található Töltéstaván állatkerttel, szafarival és vidámparkkal várja a látogatókat! Az állatparkban elefánttal, zsiráffal, lóval, lámával, kenguruval, tevével, zebrával és pónival is találkozhatnak az érdeklődők!

A Kimba Elefánt Park 2021-ben nyitotta meg kapuit a Győr melletti Töltéstaván, ahol a világhírű Casselly család egy Európában is különleges 12 hektárnyi területen elhelyezkedő csodálatos elefánt parkot létesített. Az elefánt parkban a látogatók közelről is megismerkedhetnek az itt élő állatokkal, ugyanis meg lehet őket simogatni, etetni lehet őket, illetve színes állati programokon lehet részt venni. Az állatparkban egy fontos szabály, hogy a vadállatokat (például elefánt, zebra, kenguru, teve) csak a park szakképzett dolgozói érinthetik meg a látogatók egészségének védelme érdekében.

Az elefánt park célja az otthonra szoruló, egykori cirkuszi állatok megmentése és a lehető legjobb jólét biztosítása számukra. A gyerekeket a színes programok mellett pónilovaglás, vidámparki játékok, ugrálóvár és játszótér is várja. Különleges program a parkban a Rene Casselly vezetésével megtartott elefántidomítás, amelynek során megtudhatják a látogatók, hogy a díjnyertes idomár miként tanítja ormányos barátait. A program naponta három alkalommal kerül megrendezésre, amelynek időpontjai 12:30, 15:00 és 17:30, ahol kérdezni is lehet az elefántokról és az idomításról. A parkban az elefántidomítás mellett fóka show, elefánt show és póni show is várja a látogatókat.

A Kimba Elefánt Park lakói között jelenleg hat elefánttal találkozhatunk, akik Kimba, Nanda, Tonga, Rosa, Bambi és Buba. Kimba egy 35 éves afrikai elefántlány, aki több mint 30 éve a Casselly család tagja, és róla nevezték el az állatparkot is. Nanda is egy 35 éves afrikai elefántlány, akinek a kedvenc ételei közé tartozik a sárgarépa, amelyet a parkban is meg lehet vásárolni. Tonga Kimba és Nanda húga, aki 31 éves. Rosa és Bambi együtt érkeztek Franciaországból a Kimba Elefánt Parkba. Buba pedig Hollandiából érkezett Töltéstavára az elefánt parkba, akinek a kedvenc játéka egy autókerék.

A Kimba Elefánt Park területén található egy dzsungel stílusú egzotikus kávézó is, ahol megpihenhetünk egy kicsit, és a szabadtéri teraszon lazíthatunk a vadon élő állatok jelenlétében, miközben élvezhetjük a gyönyörű panorámát.

Jegyárak

Kimba Park jegy:

  • Felnőtt jegy: 4500 Ft
  • Gyermek jegy (2-14 év): 4000 Ft
  • Családi jegy(2 felnőtt, 3 gyerek): 14000 Ft
  • Nyugdíjas jegy (65+): 2500 Ft
  • Répa etetéshez: 500 Ft
  • Töltéstavai jegy (lakcímkártyával): 1000 Ft

A 3 év alatti gyermekek és a fogyatékkal élő látogatók részére a belépés ingyenes.

A jegyeket online a következő linken lehet megvásárolni: Kimba Elefánt Park jegyek

Nyitvatartás

  • Szombat: 11:00-18:00
  • Vasárnap: 11:00-18:00

Látogass el te is a Kimba Elefánt Parkba, és élvezd a különleges egzotikus hangulatot a vadon élő állatok társaságában!

Értékelések

Értékelés írása

Betöltés...
Értékelés:
További programokat keresel? Böngéssz a további lehetőségek közül!
A weboldalon sütiket használunk a jobb felhasználói élmény, az elemzések, a személyre szabott tartalmak és a hirdetések megjelenítése érdekében. A következő linkre kattintva bővebb tájékoztatást találsz a sütik használatával kapcsolatban: Adatvédelmi tájékoztató
Elfogadom