Ma Bernát, Felícia névnapja van
A debreceni Nagyerdei park egyik legszebb épülete a Nagyerdei Víztorony, ahonnan kivételes panoráma nyílik Debrecenre és környékére. A 42 méter magas épületet 1913-ban építették, és jelenleg is működő víztorony.

A víztoronyban időszaki kiállítások, illetve zenés és tematikus programok kerülnek megrendezésre minden évben, amelyhez a hangulatos kávézó és fröccsbár párosul. Az aktív kikapcsolódásra vágyók számára mászófal és elektromos riksa kölcsönzési lehetőség áll rendelkezésre. A különleges élmény pedig az esti fényjátékkal lesz teljes, amikor a víztorony különböző színekben pompázik. 

A 34 méter magasan található kilátószintről gyönyörű kilátás nyílik Debrecenre és környékére, illetve egy speciális távcső segítségével bepillantást nyerhetünk a múltba is. 

A víztorony közelében található a Debreceni Állatkert és Vidámpark, amelyet gyermekkel érkezők részére mindenképpen érdemes megtekinteni, ugyanis itt található Magyarország egyetlen állandó vidámparkja. 

Megközelítés

A víztornyot a Pallagi út felől lehet megközelíteni.

Gépkocsival érkezők részére ingyenes parkolás az Oláh Gábor utcában és a Nagyerdei körút északi oldalán lehetséges. A közelben több fizetős parkoló is található.

Belépőjegy

Kilátójegy: 600 Ft

Nyitvatartás

Hétfő-Vasárnap: 10:00-23:00

Látogass el te is a Nagyerdei Víztorony élményközpontba és élvezd a kivételes panorámát, este pedig gyönyörködj a látványos fényjátékban!

Értékelés írása

Betöltés...
Értékelés:
További programokat keresel? Böngéssz a további lehetőségek közül!
A weboldalon sütiket használunk a jobb felhasználói élmény, az elemzések, a személyre szabott tartalmak és a hirdetések megjelenítése érdekében. A következő linkre kattintva bővebb tájékoztatást találsz a sütik használatával kapcsolatban: Adatkezelési tájékoztató
Elfogadom