A Révfülöp Kikötő és Hajóállomás a Balaton nyugati medencéjének északi partján található, ahonnan sétahajók és bulihajók indulnak május és október között. A hangulatos nyár esti sétákra is tökéletes kikötő mólójáról gyönyörű kilátás nyílik a Balaton északi partjára, illetve a móló bejáratánál park, szökőkút és játszótér is várja a látogatókat.

A Révfülöp Kikötő és Hajóállomás egymólós nyíltvízi kikötő, amely 1912-ben került üzembe helyezésre. A déli-délkeleti tájolású kikötő vízmélysége nem éri el az egy métert, ezért csak kis merülésű hajók és vitorlások tudnak itt megállni.

A Révfülöp Kikötőből és Hajóállomásról induló sétahajókra és bulihajókra a kikötőben és online is meg lehet vásárolni a jegyeket. A rendezvényhajókon vendéglátási lehetőséggel is készülnek az izgalmas programok mellett, illetve a főszezonban a sétahajók és a bulihajók mellett Balatonboglárra is indul hajó a kikötőből. A sétahajózás során az utasok gyönyörködhetnek a Balaton és a Balaton-parti települések látnivalóiban, míg a bulihajók fedélzetén DJ-vel, fényekkel, balatoni panorámával, mai zenékkel és retro slágerekkel várják az utasokat.

Révfülöp Kikötő és Hajóállomás nyitvatartás

  • Május 13. és október 10. között

Értékelés írása

Betöltés...
Értékelés:
További programokat keresel? Böngéssz a további lehetőségek közül!
A weboldalon sütiket használunk a jobb felhasználói élmény, az elemzések, a személyre szabott tartalmak és a hirdetések megjelenítése érdekében. A következő linkre kattintva bővebb tájékoztatást találsz a sütik használatával kapcsolatban: Adatkezelési tájékoztató
Elfogadom