Betöltés...

A Lipicai – Nemzetközi Történelmi Lovas Gála Szilvásvárad

2021. augusztus 20.
Heves megye, Szilvásvárad
A legendás lovas múlttal rendelkező Szilvásvárad 2021. augusztus 20-án ismét megrendezi a díszbemutatóval is gazdagított éjszakai lovas show előadást, amelynek címe A Lipicai – Nemzetközi Történelmi Lovas Gála! A Bükk-hegység lábánál fekvő településen az izgalmas lovas bemutatók mellett megelevenedik a történelem, illetve élő népzene és világszintű fény és tűzijáték várja a látogatókat!

A díszelőadáson hazánk lovas történelmét mutatják be, amelynek középpontjában a lipicai fajta lesz. Az időutazás 3000 évre tekint vissza, amikor bronzkori lovas szobrokat találtak a szilvásváradi lovasközpont épülete alatt. Az előadás keretében bemutatásra kerül a rómaiak és a hunok kora, illetve a középkori lovagi viadalok dicső küzdelmei is felelevenednek. A hazai produkciók mellett Ausztria, Olaszország, Szlovákia, Horvátország és Szlovénia nemzeti méneseinek produkcióit is megtekinthetik a látogatók ezen a különleges estén. 

Esemény időpontja: 2021. augusztus 20. 20:00

Részvételi díj: 5000 Ft

A jegyeket a következő linken lehet megvásárolni: A Lipicai – Nemzetközi Történelmi Lovas Gála jegyek

Értékelés írása

Betöltés...
Értékelés:
További programokat keresel? Böngéssz a további lehetőségek közül!
A weboldalon sütiket használunk a jobb felhasználói élmény, az elemzések, a személyre szabott tartalmak és a hirdetések megjelenítése érdekében. A következő linkre kattintva bővebb tájékoztatást találsz a sütik használatával kapcsolatban: Adatvédelmi tájékoztató
Elfogadom