Ma Lenke, Brigitta névnapja van
2023. augusztus 19.
Heves megye, Szilvásvárad

A Lipicai – Nemzetközi Történelmi Lovas Gála 2023. augusztus 19-én kerül megrendezésre a szilvásváradi LIPICAI Lovasközpontban, ahol a hagyományos éjszakai lovasgála keretében hazánk lovas történelme és jelene kerül bemutatásra a legendás lovas múlttal rendelkező Szilvásvárad gyönyörű helyszínén! A Bükk-hegység lábánál fekvő településen az izgalmas lovas bemutatók mellett megelevenedik a történelem, illetve élő népzene várja a látogatókat!

A Lovas Gála Szilvásvárad 2023-as eseményén az Állami Ménesgazdaság Szilvásvárad idén ünnepli alapításának hetvenedik évfordulóját, illetve olyan népszerű fellépők garantálják a fantasztikus hangulatot, mint Jenes Kitti, Keresztes Ildikó, Nikita Braga, Mészáros Árpád Zsolt és Détár Enikó!

A Lovas Gála Szilvásváradi díszelőadásán hazánk lovas történelmét mutatják be, amelynek középpontjában a lipicai fajta lesz. Az időutazás 3000 évre tekint vissza, amikor bronzkori lovas szobrokat találtak a szilvásváradi lovasközpont épülete alatt. Az előadás keretében bemutatásra kerül a rómaiak és a hunok kora, illetve a középkori lovagi viadalok dicső küzdelmei is felelevenednek. A hazai produkciók mellett Ausztria, Olaszország, Szlovákia, Horvátország és Szlovénia nemzeti méneseinek produkcióit is megtekinthetik a látogatók ezen a különleges estén. 

Esemény időpontja: 2023. augusztus 19. 20:00

Részvételi díj: 5000 Ft

Lovas Gála Szilvásvárad 2023 Jegyek

A jegyeket a következő linken lehet megvásárolni: Lovas Gála Szilvásvárad 2023 Jegyek

Értékelés írása

Betöltés...
Értékelés:
További programokat keresel? Böngéssz a további lehetőségek közül!
A weboldalon sütiket használunk a jobb felhasználói élmény, az elemzések, a személyre szabott tartalmak és a hirdetések megjelenítése érdekében. A következő linkre kattintva bővebb tájékoztatást találsz a sütik használatával kapcsolatban: Adatkezelési tájékoztató
Elfogadom