Betöltés...

Agrár Expo Kiskőrös

2022. március 19. - 20.
Bács-Kiskun megye, Kiskőrös
A családias hangulatú Duna-Tisza közi Agrár Expo 2022. március 19-20. között kerül megrendezésre Kiskőrös Városi Sportcsarnokában, ahol egész hétvégén egy gasztronómiai és mezőgazdasági fesztivállal várják a látogatókat! Az Agrár Expo célja a magyar termelők termékeinek bemutatása és népszerűsítése, ahol a résztvevők megkóstolhatják a hazai sonkákat, a kolbászokat, a sajtokat, a péksüteményeket, a réteseket, a szörpöket, a lekvárokat, a savanyúságokat, az édességeket, a mézeket, a préselt gyümölcsleveket, a gluténmentes és paleo termékeket, illetve a finom borokat, söröket és pálinkákat!

Az Agrár Expo fesztiválon háztáji, kézműves, bio és öko termékeket, illetve természetes ételízesítőket és gyógyteákat is vásárolhatnak a látogatók. A kézműves gasztronómiai finomságok mellett hímzett termékeket és mezőgazdasági haszon- és személygépjárművek kiállítását is megtekinthetnek az érdeklődők, illetve könnyűzenei koncerteken is részt vehetnek. A kiállítók között mezőgazdasági cégekkel, családi vállalkozásokkal, őstermelőkkel, borászokkal és kistermelőkkel is találkozhatnak a látogatók. A Duna-Tisza köze területén az Agrár Expo az egyetlen olyan kétnapos rendezvény, ahol a helyi termelők által előállított élelmiszerekkel várják a vásárlóknak. Színes programokkal is várják az érdeklődőket, ahol szombaton Gájer Bálint, vasárnap pedig Janza Kata szórakoztatja a közönséget.

Esemény időpontja: 2022. március 19-20. 9:00-18:00

Részvételi díj: Ingyenes

Részletes programok

2022. március 19. – Szombat

  • 15:00 Gájer Bálint

2022. március 20. – Vasárnap

  • 15:00 Janza Kata

Hasonló programok

Értékelés írása

Betöltés...
Értékelés:
További programokat keresel? Böngéssz a további lehetőségek közül!
A weboldalon sütiket használunk a jobb felhasználói élmény, az elemzések, a személyre szabott tartalmak és a hirdetések megjelenítése érdekében. A következő linkre kattintva bővebb tájékoztatást találsz a sütik használatával kapcsolatban: Adatvédelmi tájékoztató
Elfogadom