Ma Lenke, Brigitta névnapja van
2024. április 28.
Fejér megye, Rácalmás
Az Almavirág Fesztivál 2024. április 28-án kerül megrendezésre Rácalmás gyönyörű barokk épületében, a Jankovich-kúriában, ahol kézműves vásár, előadások, gyerekprogramok vidámpark, gasztronómiai ínyencségek, koncertek és még sok meglepetés várja a látogatókat Rácalmás népszerű tavaszi fesztiválján!

Az Almavirág Fesztivál 2024-es eseménye egy tavaszi ünnep, amelynek célja, hogy bemutassa a helyi hagyományokat, értékeket és termékeket. A fesztivál középpontjában az alma lesz, amely a helyi gazdák egyik legfontosabb terméke. A látogatók megkóstolhatják a különféle almás ételeket, italokat és süteményeket, illetve megismerhetik az alma termesztésének és feldolgozásának titkait is. Az Almavirág Fesztivál 2024-es eseményén olyan népszerű előadók várják a látogatókat, mint Zacher Gábor toxikológus és Tari Annamária pszichológus. Ha szeretnél részt venni ezen a csodálatos fesztiválon, akkor ne habozz, és látogass el Rácalmásra, ahol az almavirág illata és a jó hangulat garantált!

Esemény időpontja: 2024. április 28.

Részvételi díj: Jegyárak hamarosan.

Almavirág Fesztivál 2024 Rácalmás programok

Az Almavirág Fesztivál Rácalmás 2024-es eseményének részletes programjai hamarosan!

Értékelés írása

Betöltés...
Értékelés:
További programokat keresel? Böngéssz a további lehetőségek közül!
A weboldalon sütiket használunk a jobb felhasználói élmény, az elemzések, a személyre szabott tartalmak és a hirdetések megjelenítése érdekében. A következő linkre kattintva bővebb tájékoztatást találsz a sütik használatával kapcsolatban: Adatkezelési tájékoztató
Elfogadom