2024. augusztus 09. - szeptember 01.
Veszprém megye, Balatonfüred
A Balatonfüredi Borhetek 2024. augusztus 9. és szeptember 1. között kerülnek megrendezésre a balatonfüredi Tagore sétányon, ahol a borvidék legjobb borait kóstolhatják meg a látogatók! Balatonfüred legnépszerűbb gasztronómiai eseményén harminc fajta szőlőből származó közel háromszázféle bort kínálnak a borászok, miközben koncertek, borbemutatók, látványfőzések és további meglepetések várják az érdeklődőket!

A Balatonfüredi Borhetek 2024-es eseményén a finom borok mellett látványfőzések, borbemutatók, koncertek, pálinkák, gasztronómiai ínyencségek és további meglepetések várják a látogatókat. A zenei kínálatban jazz, blues és népzenei dallamok csendülnek fel. A borbemutatók során a résztvevő borászatoknál kérdezhetnek, kóstolhatnak, és profi borkóstolóvá válhatnak a látogatók.

Esemény időpontja: 2024. augusztus 9. - szeptember 1.

Részvételi díj: Ingyenes

Balatonfüredi Borhetek 2024 programok

Részletes programok hamarosan!

Értékelés írása

Betöltés...
Értékelés:
További programokat keresel? Böngéssz a további lehetőségek közül!
A weboldalon sütiket használunk a jobb felhasználói élmény, az elemzések, a személyre szabott tartalmak és a hirdetések megjelenítése érdekében. A következő linkre kattintva bővebb tájékoztatást találsz a sütik használatával kapcsolatban: Adatkezelési tájékoztató
Elfogadom