Betöltés...

Balatonfüredi Borhetek 2023

2023. augusztus 04. - 27.
Veszprém megye, Balatonfüred
A Balatonfüredi Borhetek 2023. augusztus 4-27. között kerül megrendezésre a balatonfüredi Tagore sétányon, ahol a borvidék legjobb borait kóstolhatják meg a látogatók! Balatonfüred legnépszerűbb gasztronómiai eseményén harminc fajta szőlőből származó közel háromszázféle bort kínálnak a borászok, miközben koncertek, borbemutatók, látványfőzések és további meglepetések várják az érdeklődőket!

A Balatonfüredi Borhetek 2023-as eseményén a finom borok mellett látványfőzések, borbemutatók, koncertek, pálinkák, gasztronómiai ínyencségek és további meglepetések várják a látogatókat. A zenei kínálatban jazz, blues és népzenei dallamok csendülnek fel. A borbemutatók során a résztvevő borászatoknál kérdezhetnek, kóstolhatnak, és profi borkóstolóvá válhatnak a látogatók.

Esemény időpontja: 2023. augusztus 4-27.

Részvételi díj: Ingyenes

Hasonló programok

Értékelés írása

Betöltés...
Értékelés:
További programokat keresel? Böngéssz a további lehetőségek közül!
A weboldalon sütiket használunk a jobb felhasználói élmény, az elemzések, a személyre szabott tartalmak és a hirdetések megjelenítése érdekében. A következő linkre kattintva bővebb tájékoztatást találsz a sütik használatával kapcsolatban: Adatvédelmi tájékoztató
Elfogadom