2023. november 25.
Borsod-Abaúj-Zemplén megye, Bánhorváti
A Bánhorváti Krumplis Lángos Fesztivál 2023. november 25-én kerül megrendezésre a Bánhorváti Sportcsarnokban és környékén, ahol színes programok, koncertek, gasztronómiai ínyencségek, krumplis lángos, kézműves vásár, ómagyar jurta, viselet és tárgyi bemutató, kovácsműhely, népi játszótér, kukoricás játszó, csuhébáb készítés, bőrözés, agyagozás, nemezelés, gyertya merítés, angyalbögyörő és gombócjósda, népi arcfestés és csillámtetoválás várja a látogatókat Bánhorváti legnépszerűbb gasztronómiai rendezvényén!

A Bánhorváti Krumplis Lángos Fesztivál 2023-as eseményén az Agyagbanda gondoskodik a nagyszerű hangulatról. Az egész délutános ingyenes programok között megtalálható lesz a kézműves vásár, az ómagyar jurta, a viselet és tárgyi bemutató, a kovácsműhely, a népi játszótér, a kukoricás játszó, a csuhébáb készítés, a bőrözés, az agyagozás, a nemezelés, a gyertya merítés, az angyalbögyörő és gombócjósda, a népi arcfestés és a csillámtetoválás.

A gasztronómiai ínyencségek között olyan finomságokat kóstolhatnak a látogatók, mint a bánhorváti krumplis lángos, a laksa, a görhő, a herőce és a Berzéte testvértelepülés sztrapacskája.

Esemény időpontja: 2023. november 25.

Részvételi díj: Ingyenes

Bánhorváti Krumplis Lángos Fesztivál 2023 programok

2023. november 25. - Szombat

  • 13:00 Megnyitó (Bánhorváti Óvodások műsora, Tardonai Néptáncegyüttes)
  • 14:00 Velezd Táncegyüttes
  • 15:00 Vajtó és a világ - Gasztro-Stand Up, Elfeledett ételek, hagyományőrző fogások humorral fűszerezve Vajtó Lászlóval: gömöri gulyka
  • 16:00 Szabad Szombat Táncegyüttes
  • 17:00 Bulgáros Régizene Rend Együttes - Moldvai táncház
  • 18:00 Firkin Zenekar

Értékelés írása

Betöltés...
Értékelés:
További programokat keresel? Böngéssz a további lehetőségek közül!
A weboldalon sütiket használunk a jobb felhasználói élmény, az elemzések, a személyre szabott tartalmak és a hirdetések megjelenítése érdekében. A következő linkre kattintva bővebb tájékoztatást találsz a sütik használatával kapcsolatban: Adatkezelési tájékoztató
Elfogadom