Ma Hella, Pelbárt névnapja van
2023. október 04. - 31.
Pest megye, Budapest

A Barbie-univerzum 2023. október 4. és 31. között az Allee Bevásárlóközpontba költözik egy divatközpontú, interaktív kiállítással. Az egyedi Barbie baba gyűjtemény köré épülő programsorozat részeként az őszi divat trendeket flashmob divatbemutatókon mutatják be Lakatos Márk vezetésével. A szórakoztató programok mellett nyereményjátékban is részt vehetnek az Allee vásárlói, melynek fődíja egy kaliforniai álomutazás.

A Barbie film idén nyáron robbant be a hazai mozikba, és azóta is hatalmas népszerűség övezi. Idén ősszel egy különleges Barbie kiállítással készül az Allee Bevásárlóközpont. A látványos kiállításon egy több, mint 120 darabból álló Barbie baba gyűjteményt és a babákhoz tartozó kiegészítőket tekinthetnek meg a látogatók. A kiállítás egyik izgalmas eleme egy óriás Barbie babadoboz, amelyben a látogatók babaként fotózkodhatnak és a helyszínen készített fotókkal értékes Barbie ajándékcsomagot is nyerhetnek a látogatók.

Őszi divat inspirációkért pedig érdemes megnézni a programsorozat art direktora, Lakatos Márk és csapata által szervezett különleges divatbemutatókat. Két szombat délután, október 14-én és 28-án naponta öt alkalommal láthatják az érdeklődők a flashmob jellegű divatbemutatókat a bevásárlóközpontban. A modellek az Allee folyosóin vonulnak majd végig látványos koreográfia kíséretében. A bemutató a Váli utca felőli átriumban ér véget, igazi fashion show hangulatot idézve.

Esemény időpontja: 2023. október 4-31.

Részvételi díj: Ingyenes

Értékelés írása

Betöltés...
Értékelés:
További programokat keresel? Böngéssz a további lehetőségek közül!
A weboldalon sütiket használunk a jobb felhasználói élmény, az elemzések, a személyre szabott tartalmak és a hirdetések megjelenítése érdekében. A következő linkre kattintva bővebb tájékoztatást találsz a sütik használatával kapcsolatban: Adatkezelési tájékoztató
Elfogadom