Ma Henrik, Roland névnapja van
2024. augusztus 15. - 21.
Hajdú-Bihar megye, Debrecen
A Beer by Lake 2024. augusztus 15-21. között kerül megrendezésre a debreceni Nagyerdei Parkban, ahol a legváltozatosabb magyar kézműves és kisüzemi sörök, külföldi sörházak frissítői, illetve színes gasztronómiai és kulturális programok várják a látogatókat Debrecen népszerű sörfesztiválján!

A Beer by Lake 2024-es eseménye a Debreceni Virágkarnevál részeként kerül megrendezésre, és célja a minőségi sör gasztronómia és a kulturális szórakozás népszerűsítése. A fesztiválon a kisüzemi sörfőzdék, a népszerű magyar márkák és a külföldi sörházak izgalmas hazai kézműves sörökkel várják a sörrajongókat, amelyet a Békás-tó és a Nagyerdei Park gyönyörű természeti környezete egészít ki. Az országos jelentőségű sör- és gasztronómiai eseményen zenekarok és gasztro bloggerek is fellépnek, amelyek tökéletes szórakozást kínálnak egész héten.

Esemény időpontja: 2024. augusztus 15-21.

Részvételi díj: Ingyenes

Beer by Lake 2024 programok

Részletes programok hamarosan!

Értékelés írása

Betöltés...
Értékelés:
További programokat keresel? Böngéssz a további lehetőségek közül!
A weboldalon sütiket használunk a jobb felhasználói élmény, az elemzések, a személyre szabott tartalmak és a hirdetések megjelenítése érdekében. A következő linkre kattintva bővebb tájékoztatást találsz a sütik használatával kapcsolatban: Adatkezelési tájékoztató
Elfogadom