2023. június 09. - 10.
Pest megye, Zsámbék
A Bodzafesztivál Zsámbék 2023. június 9-10. között kerül megrendezésre a zsámbéki vadregényes Zárdakertben, ahol Sambucus Fesztivál, jobbnál jobb könnyűzenei és világzenei koncertek, illetve családi programok várják a látogatókat! Zsámbék városa a környék virágzó bodzabokrairól kapta a nevét (a bodza latinul sambucus), ezért a Zsámbéki Bodzafesztivált a bodzavirágzás idején tartják. Az eseményen a kortárs zenei színtér meghatározó alkotói a város inspiráló történelmi emlékei között, a kora középkori romtemplom vonzáskörzetében található Zárdakert színpadán szórakoztatják a közönséget.

A Bodzafesztivál Zsámbék - Sambucus Fesztivál 2023-as eseményén a fellépők között ott lesz a Balkan Fanatik, a Romengo, az Aurevoir, a Messessippi, a Negro Oro Balkan Bagage és Paár Julcsi is, akik garantálják a fergeteges hangulatot!

Esemény időpontja: 2023. június 9-10.

Részvételi díj: Ingyenes

Értékelés írása

Betöltés...
Értékelés:
További programokat keresel? Böngéssz a további lehetőségek közül!
A weboldalon sütiket használunk a jobb felhasználói élmény, az elemzések, a személyre szabott tartalmak és a hirdetések megjelenítése érdekében. A következő linkre kattintva bővebb tájékoztatást találsz a sütik használatával kapcsolatban: Adatkezelési tájékoztató
Elfogadom