2024. március 22. - 24.
Bács-Kiskun megye, Kecskemét

A Bohém Ragtime & Jazz Fesztivál 2024. március 22-24. között kerül megrendezésre a kecskeméti Hírös Agóra Kulturális Központban, ahol a régió legjelentősebb klasszikus jazzfesztiválja várja a jazz szerelmeseit! A koncertek során a XX. század első felének magyar, szlovák és cseh tánczenéjét, illetve az elfeledett, de a két világháború között népszerű számokat mutatják be újrahangszerelve!

A Bohém Ragtime & Jazz Fesztivál 2024-es eseményének házigazdája a Bohém Ragtime Jazz Band, aki a szenzációs Bratislava Hot Serenaders és az Original Prague Syncopated Orchestra társaságában mutatja be a XX. század első felének magyar, szlovák és cseh tánczenéjét, elfeledett, de a két világháború között népszerű számokat előásva és újrahangszerelve. A fesztiválon lesz Gershwin-emlékkoncert is és nem maradhat el a közös örömzenélés sem.

Esemény időpontja: 2024. március 22-24.

Részvételi díj: 2900 Ft-tól

A jegyeket online elővételben a következő linken lehet megvásárolni: Bohém Ragtime & Jazz Fesztivál 2024 jegyek

Bohém Ragtime & Jazz Fesztivál 2024 programok

2024. március 22. - Péntek

  • 19:00 Péntek esti gála: magyar és cseh jazzörökség (Bohém Ragtime Jazz Band, Original Prague Syncopated Orchestra)

2024. március 23. - Szombat

  • 15:00 Kamarajazz: tiszta Amerika (Bohém Ragtime Jazz Band, Original Prague Syncopated Orchestra, Bratislava Hot Serenaders tagjai)

2024. március 23. - Szombat

  • 19:00 Szombat esti gála: Gershwin emlékest (Bratislava Hot Serenaders, Karel Košárek, Bohém Ragtime Jazz Band, Original Prague Syncopated Orchestra)

2024. március 24. - Vasárnap

  • 11:00 Zárókoncert, jam session (Bratislava Hot Serenaders, Karel Košárek, Bohém Ragtime Jazz Band, Original Prague Syncopated Orchestra)

Értékelés írása

Betöltés...
Értékelés:
További programokat keresel? Böngéssz a további lehetőségek közül!
A weboldalon sütiket használunk a jobb felhasználói élmény, az elemzések, a személyre szabott tartalmak és a hirdetések megjelenítése érdekében. A következő linkre kattintva bővebb tájékoztatást találsz a sütik használatával kapcsolatban: Adatkezelési tájékoztató
Elfogadom