Ma Lenke, Brigitta névnapja van
2024. január 20.
Komárom-Esztergom megye, Esztergom
A Böllér és Pálinka Fesztivál 2024. január 20-án kerül megrendezésre az Esztergomi Piacon, ahol a disznóvágáshoz kapcsolódó hagyományok és a kulináris élvezetek lesznek a középpontban Esztergom népszerű gasztronómiai rendezvényén!

A Böllér és Pálinka Fesztivál 2024-es eseményén a falusi disznóvágások hangulatát idézik fel, ahol ínycsiklandozó disznóhúsételeket lehet megkóstolni a pikáns kolbásztól a zamatos sültig. A fesztivál különlegessége, hogy élőben lehet nyomonkövetni a disznók feldolgozását és hentes szakemberek segítségével betekintést nyerhetnek a látogatók a hús feldolgozásába és a kolbásztöltés folyamatába. A Böllér és Pálinka Fesztiválon a következő vendéglátóhelyek és pincészetek vesznek részt: ANDA Pincészet (Visegrád), Felvidéki Csemege, Galagonya tanya, Galagonyás Habzóműhely, Geönczeöl Pince (Szlovákia), Gombospék, Kőhegybor (Szentendre), Obi-Hús, Pálinka Patika, Pecsenyés és Lacikonyha, PG’s Lángos – Esztergomi Piac, Piac42 Bisztró, Prímás Pince, Rádbízom (Szentendre), Rustica Borműhely (Szentendre), Smoke & Smell BBQ, Sovi Ubi, Vecsési Savanyúság, Visegrádi Sörfőzde, Zsóka rétesei.

Esemény időpontja: 2024. január 20. 7:00-14:00

Részvételi díj: Ingyenes

Böllér és Pálinka Fesztivál 2024 Esztergom programok

2024. január 20. – Szombat

  • 8:00 Napindító (Hagymás sült vér, bundáskenyér és pálinkakóstolás)
  • 8:25 Látványhentes (A disznók darabolása, csontozása)
  • 9:15 Bemutatkozás I. - Prímás Pince és Visegrádi sör
  • 10:15 Kolbásztöltés
  • 10:30 Bemutatkozás II. - Dunakanyar Borút
  • 10:45 Betyár bemutató
  • 11:00 Bemutatkozás III. - Smoke & Smell BBQ és Gombospék
  • 11:30 Bemutatkozás IV. - Piac 42

Értékelés írása

Betöltés...
Értékelés:
További programokat keresel? Böngéssz a további lehetőségek közül!
A weboldalon sütiket használunk a jobb felhasználói élmény, az elemzések, a személyre szabott tartalmak és a hirdetések megjelenítése érdekében. A következő linkre kattintva bővebb tájékoztatást találsz a sütik használatával kapcsolatban: Adatkezelési tájékoztató
Elfogadom