A Böllér és Pálinka Fesztivál 2024-es eseményén a falusi disznóvágások hangulatát idézik fel, ahol ínycsiklandozó disznóhúsételeket lehet megkóstolni a pikáns kolbásztól a zamatos sültig. A fesztivál különlegessége, hogy élőben lehet nyomonkövetni a disznók feldolgozását és hentes szakemberek segítségével betekintést nyerhetnek a látogatók a hús feldolgozásába és a kolbásztöltés folyamatába. A Böllér és Pálinka Fesztiválon a következő vendéglátóhelyek és pincészetek vesznek részt: ANDA Pincészet (Visegrád), Felvidéki Csemege, Galagonya tanya, Galagonyás Habzóműhely, Geönczeöl Pince (Szlovákia), Gombospék, Kőhegybor (Szentendre), Obi-Hús, Pálinka Patika, Pecsenyés és Lacikonyha, PG’s Lángos – Esztergomi Piac, Piac42 Bisztró, Prímás Pince, Rádbízom (Szentendre), Rustica Borműhely (Szentendre), Smoke & Smell BBQ, Sovi Ubi, Vecsési Savanyúság, Visegrádi Sörfőzde, Zsóka rétesei.
Esemény időpontja: 2024. január 20. 7:00-14:00
Részvételi díj: Ingyenes
2024. január 20. – Szombat