Betöltés...

Budakalász Gyereknap

2022. május 28.
Pest megye, Budakalász
A Budakalász Gyereknap 2022. május 28-án kerül megrendezésre a budakalászi Kós Károly Művelődési Házban, ahol a Szuperhős Gyereknap keretében X-Men csúszdás légvár, Pókember falmászás, Amerika Kapitány gladiátorjáték, Marvel Kapitány 3D karika, fotózás jelmezes szuperhősökkel, Hulk szkandergép és bokszgép, Vasember helikopter szimulátor, Doctor Strange bűvészkedj okosan óriásbuborék bemutató, Thor kovácsműhely, Galaxis Őrzői utazó planetárium és még sok-sok ingyenes szabadtéri program várja a gyermekeket!

A Budakalász Gyereknapon Doctor Strange dimenziókaput nyitott, amelyen keresztül a szuperhősök megérkeztek Budakalászra és játékos formában a gyerekek segítségét kérik a világ megmentésére, akik a fortélyokat ellesve maguk is szuperhős tanoncokká válhatnak. A budakalászi gyereknapi programok között Pókember falmászás, Thor kovácsműhely és bronzöntés, Vasember helikopter szimulátor, Hulk szkander/boksz gép/lökd meg a kecskét!/kalapácsos erőmérő, Doctor Strange Bűvészkedj okosan! és Óriásbuborék-show, Amerika kapitány gladiátor játék, Sólyomszem íjászat, Marvel kapitány 3D karika és fotózás szuperhősökkel, Fekete özvegy logikai játékok, Fekete párduc dob show/arcfestés/henna/hajfonás/kézműves foglalkozás, Hangya LEGO játszóház, X-Men Csúszdás légvár, A Galaxis Őrzői Utazó planetárium és Groot bonsai készítés, illetve beöltözött szuperhősök (cosplay), játékbörze, szuperhős kvíz, képregény stand, vásár, illetve este zárókoncert várja a gyerekeket. A szabadtéri programokon történő részvétel díjmentes.

A rendezvényen Farkasházi Réka és a Tintanyúl koncert is megrendezésre kerül 18:00 órakor a nagyteremben, amelyre jegyeket elővételben és a helyszínen is lehet vásárolni.

Esemény időpontja: 2022. május 28. 14:00-20:00

Részvételi díj:

  • Szabadtéri programok: ingyenes
  • Farkasházi Réka és a Tintanyúl koncert belépőjegy: 2000 Ft elővételben, 2500 Ft helyszínen

A Farkasházi Réka és a Tintanyúl koncertre a jegyeket elővételben a következő linken lehet megvásárolni: Farkasházi Réka és a Tintanyúl koncert jegyek

Értékelés írása

Betöltés...
Értékelés:
További programokat keresel? Böngéssz a további lehetőségek közül!
A weboldalon sütiket használunk a jobb felhasználói élmény, az elemzések, a személyre szabott tartalmak és a hirdetések megjelenítése érdekében. A következő linkre kattintva bővebb tájékoztatást találsz a sütik használatával kapcsolatban: Adatvédelmi tájékoztató
Elfogadom