Betöltés...

Budaörs Gyereknap 2022 - Repülőtér

2022. május 29.
Pest megye, Budaörs
A Budaörs Gyereknap 2022. május 29-én kerül megrendezésre a Budaörsi Repülőtéren, ahol rendhagyó gyereknapi helikopteres élménynap, sétarepülés, katonai járművek, gyermeksziget és még sok-sok meglepetés várja a gyerekeket és szüleiket gyereknap alkalmából!

A 2022-es Budaörsi Gyereknapon a gyermekszigeten légvárak, kézműves programok, óriásbábok, arcfestés, csillámtetoválás, lufihajtogatás, elektromos kisautó pálya, katonai járművek, street food sarok és baba-mama sátor várja a kicsiket és a nagyokat egyaránt.

A Budaörsi Repülőtérre a belépés díjmentes, a helikopteres sétarepülésre és katonai jármű programokra a helyszínen lehet jegyet vásárolni. Amennyiben a látogatók jegyet vásárolnak egy helikopteres sétarepülésre, akkor ajándék repülésen lehetnek részt az egyik merevszárnyú gépen is, amelyet aznap lehet a helyszínen beváltani. 

Esemény időpontja: 2022. május 29. 10:00-18:00

Részvételi díj: Ingyenes

A Budaörsi Repülőtérre a belépés díjmentes, a helikopteres sétarepülésre és katonai jármű programokra a helyszínen lehet jegyet vásárolni.

Értékelés írása

Betöltés...
Értékelés:
További programokat keresel? Böngéssz a további lehetőségek közül!
A weboldalon sütiket használunk a jobb felhasználói élmény, az elemzések, a személyre szabott tartalmak és a hirdetések megjelenítése érdekében. A következő linkre kattintva bővebb tájékoztatást találsz a sütik használatával kapcsolatban: Adatvédelmi tájékoztató
Elfogadom