Betöltés...

Budapesti Szilveszter - Vörösmarty tér

2020. december 31.
Pest megye, Budapest
Trombitaszó, tűzijáték, pezsgő, szerencsét hozó malacok, forralt borok, finom ételek, szilveszteri hangulat, buli. Ezek a szavak jellemzik az idén Budapest belvárosában, a Vörösmarty téren újra megrendezésre kerülő szilveszteri ünnepséget.

A Váci utcán keresztül a Vörösmarty tér felé sétálva számos bódéval találkozhatunk, ahol kedvünkre ihatunk forralt bort a hideg időben, illetve ehetünk egy finom kürtőskalácsot vagy kolbászt is. Szilveszterkor a Vörösmarty téren vásárolhatunk az új évre szerencsét hozó malacokat vagy érméket is, illetve a gyermekeket számos világító játékkal várják az árusok. A fergeteges hangulat alapjául szolgálnak a zenés programok, a színesebbnél színesebb parókák, álarcok és egyéb kiegészítők, illetve a trombiták harsonája, melyeket az éjféli látványos tűzijáték követ.

Búcsúztasd el te is az óévet a Vörösmarty téren, és élvezd az ellenállhatatlan budapesti szilveszteri hangulatot, ahol a jókedv garantált!

A szervezők az időpont és a programváltoztatás jogát fenntartják!

Értékelés írása

Betöltés...
Értékelés:
További programokat keresel? Böngéssz a további lehetőségek közül!

Kiemelt programok Budapest településen és környékén

A weboldalon sütiket használunk a jobb felhasználói élmény, az elemzések, a személyre szabott tartalmak és a hirdetések megjelenítése érdekében. A következő linkre kattintva bővebb tájékoztatást találsz a sütik használatával kapcsolatban: Adatvédelmi tájékoztató
Elfogadom