Ma Henrik, Roland névnapja van
2024. december 31.
Pest megye, Budapest
A Szilveszter Budapest 2024. december 31-én kerül megrendezésre a budapesti Vörösmarty téren, ahol trombitaszó, tűzijáték, pezsgő, szerencsét hozó malacok, forralt borok, finom ételek, szilveszteri hangulat és buli várja a látogatókat az év utolsó napján! 

A 2024-es Budapesti Szilveszteren is számos bódéval találkozhatunk a Váci utcán keresztül a Vörösmarty tér felé sétálva, ahol kedvünkre ihatunk forralt bort a hideg időben, illetve ehetünk egy finom kürtőskalácsot vagy kolbászt is. Szilveszterkor a Vörösmarty téren vásárolhatunk az új évre szerencsét hozó malacokat vagy érméket is, illetve a gyermekeket számos világító játékkal várják az árusok. A fergeteges hangulat alapjául szolgálnak a zenés programok, a színesebbnél színesebb parókák, álarcok és egyéb kiegészítők, illetve a trombiták harsonája, melyeket az éjféli látványos tűzijáték követ.

Búcsúztasd el te is az óévet a Vörösmarty téren, és élvezd az ellenállhatatlan budapesti szilveszteri hangulatot, ahol a jókedv garantált!

Esemény időpontja: 2024. december 31. 11:00-03:00

Részvételi díj: Ingyenes

Értékelés írása

Betöltés...
Értékelés:
További programokat keresel? Böngéssz a további lehetőségek közül!

Kiemelt programok Budapest településen és környékén

A weboldalon sütiket használunk a jobb felhasználói élmény, az elemzések, a személyre szabott tartalmak és a hirdetések megjelenítése érdekében. A következő linkre kattintva bővebb tájékoztatást találsz a sütik használatával kapcsolatban: Adatkezelési tájékoztató
Elfogadom