2024. október 24. - 27.
Békés megye, Békéscsaba
A Csabai Kolbászfesztivál 2024. október 24-27. között kerül megrendezésre Békéscsabán, ahol az ország legfinomabb kolbászaival, koncertekkel, gyerekprogramokkal, disznóvágás bemutatóval és még sok meglepetéssel várják a látogatókat Magyarország egyik legnagyobb és legnépszerűbb gasztronómiai rendezvényén!

A Csabai Kolbászfesztivál 2024-es rendezvényének is a hungarikumként is elismert csabai kolbász lesz a középpontjában. Az első kolbászfesztivál 1997-ben Békéscsaba belvárosában került megrendezésre, amelynek elsődleges célja a hagyományos csabai kolbász megismertetése volt és a fesztivál népszerűsége azóta is töretlen.

A Csabai Kolbászfesztivál 2024-es rendezvényének fellépői hamarosan! A kolbászfesztivál legnépszerűbb programjai között olyan színes programok várják a látogatókat, mint a fergeteges koncertek, a disznóvágás bemutató, a nemzetközi kolbászgyúró verseny és a töltött káposzta főzőverseny.

Esemény időpontja: 2024. október 24-27.

Részvételi díj: Jegyárak hamarosan.

Csabai Kolbászfesztivál 2024 programok

Hamarosan!

Értékelés írása

Betöltés...
Értékelés:
További programokat keresel? Böngéssz a további lehetőségek közül!
A weboldalon sütiket használunk a jobb felhasználói élmény, az elemzések, a személyre szabott tartalmak és a hirdetések megjelenítése érdekében. A következő linkre kattintva bővebb tájékoztatást találsz a sütik használatával kapcsolatban: Adatkezelési tájékoztató
Elfogadom