Ma Eszter, Eliza névnapja van
2024. augusztus 17. - 20.
Csongrád-Csanád megye, Csongrád

A Csongrádi Borfesztivál 2024. augusztus 17-20. között kerül megrendezésre Csongrádon, ahol kiváló csongrádi borokkal, finom ételekkel, kulturális programokkal és koncertekkel várják az érdeklődőket A borfesztivál célja a csongrádi borok népszerűsítése, ugyanis az 1980-as évek végén a város elnyerte a Szőlő és a bor nemzetközi városa címet is Rómában.

A Csongrádi Borfesztivál 2024-es eseményén a legismertebb csongrádi borokat kóstolhatjuk, amelyek a Kékfrankos, a Zweigelt, a Cabernet és a Kadarka. A borok mellett kézműves gasztronómiai termékeket is kóstolhatunk, illetve színes kulturális programokon vehetünk részt.

A Duna borrégióhoz tartozó Csongrád nagy múltra tekint vissza a szőlőtermesztés területén. A természeti adottságoknak köszönhetően a csongrádi borászok különlegesen lágy és fűszeres borokat készítenek, amelyekkel nagyon népszerűek a borfogyasztók körében. A Csongrádi Borfesztivál első alkalommal 1997-ben került megrendezésre, amely mára a város egyik legmeghatározóbb programjává vált. 

Esemény időpontja: 2024. augusztus 17-20. 

Részvételi díj: Ingyenes

Csongrádi Borfesztivál 2024 programok

A Csongrádi Borfesztivál 2024-es eseményének programjai hamarosan!

Elérhetőségek

Értékelés írása

Betöltés...
Értékelés:
További programokat keresel? Böngéssz a további lehetőségek közül!
Elérhetőségek
A weboldalon sütiket használunk a jobb felhasználói élmény, az elemzések, a személyre szabott tartalmak és a hirdetések megjelenítése érdekében. A következő linkre kattintva bővebb tájékoztatást találsz a sütik használatával kapcsolatban: Adatkezelési tájékoztató
Elfogadom