2023. december 02.
Pest megye, Dabas
A Dabas Mikulás program 2023. december 2-án kerül megrendezésre a dabasi Kossuth Művelődési Központban, ahol vidám és zenés Mikulás-váró mese várja a kicsiket és nagyokat egyaránt a Mesekocsi Színház előadásában!

A Dabas Mikulás program 2023-as előadásának címe ’A csudálatos Mikulás’, amelyet Ricardo Bolton írt. Az előadás szereplői: Krampusza, Krampuszi és a Mikulás Bácsi. Az izgalmas történetben Krampuszi és Krampusza jól tudja, hogy a rengeteg ajándék becsomagolásához sok-sok idő kell. Az idő azonban fogy. Közeleg a nap, amikor Mikulás Bácsi útnak indul meglátogatni a Világ összes gyermekét. Hiába az igyekezet, hiába a gyerekek közreműködése, itt egyetlen segítség maradt: Mikulás Bácsi csudálatos ajándékcsomagoló készüléke! A mese végén énekléssel csalogatják be a Mikulás Bácsit. Az előadás hossza: kb. 60 perc.

Esemény időpontja: 2023. december 2. 11:00

Részvételi díj: 2500 Ft

Dabas Mikulás 2023 jegyek

A jegyeket online elővételben a következő linken lehet megvásárolni: Dabas Mikulás 2023 jegyek

Értékelés írása

Betöltés...
Értékelés:
További programokat keresel? Böngéssz a további lehetőségek közül!
A weboldalon sütiket használunk a jobb felhasználói élmény, az elemzések, a személyre szabott tartalmak és a hirdetések megjelenítése érdekében. A következő linkre kattintva bővebb tájékoztatást találsz a sütik használatával kapcsolatban: Adatkezelési tájékoztató
Elfogadom